Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξανά στον ανακριτή μετά την νέα μήνυση ο παρουσιαστής

Εξελίξεις με την υπόθεσή του

28 Δεκεμβρίου 2021 08:27
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξανά στον ανακριτή μετά την νέα μήνυση ο παρουσιαστής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το δρόμο για τον ανακριτή θα πάρει ξανά ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά την χθεσινή (27/12) απόφαση να τεθεί ελεύθερος για το πρώτο «κύμα» μηνύσεων, καθώς μια ακόμη καταγγελία εναντίον του, τον φέρνει ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Τη συγγνώμη εκ μέρους του Στάθη Παναγιωτόπουλου για τις πράξεις που του αποδίδονται επανέλαβε ο συνήγορος υπεράσπισής του Γιώργος Δακουράς, σε δηλώσεις του από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης. Οπως ανέφερε, για την υπόθεση για την οποία κρατείτο από τις 22 Δεκεμβρίου αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του και αφού του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης στο Αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του και εγγύηση 30.000 ευρώ. «Η υπόθεση αυτή αλλά και η καινούργια που έχει προκύψει θα έχει μεγάλη διαδρομή και μέλλον.

Ποια η κατηγορία για τον Παναγιωτόπουλο και η υπεράσπιση

Οι νομικοί ισχυρισμοί παραμένουν ότι η ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος είναι μια άποψη, που από την πρώτη στιγμή θεώρησα ότι μπορεί να είναι και εσφαλμένη. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το πράγμα έχει αντιμετωπισθεί και θα αντιμετωπισθεί και στο μέλλον, προκειμένου να δοθεί μια λύση, είτε με την τροποποίηση του νόμου, που κατά την προσωπική μου γνώμη δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο, αλλά σε κάθε περίπτωση, με την ολομέλεια του Αρείου Πάγου που θα επιληφθεί, δεδομένου ότι και σε επίπεδο Αρείου Πάγου υπάρχουν αντιφατικές αποφάσεις», τόνισε ο κ. Δακουράς.

Πρόσθεσε ότι η Εισαγγελία δείχνει «σπουδαία αντανακλαστικά» και έχει πολύ πρόσφατα αντιμετωπίσει το θέμα «με διαφορετική άποψη, αφουγκραζόμενη τη λαϊκή οργή», σημειώνοντας ότι με δεδομένη την απόφαση του Αρείου Πάγου, «θα δούμε σε κάθε περίπτωση ποια θα είναι η τελική κρίση». Ο συνήγορος υπεράσπισης τόνισε ότι ο πελάτης του έχει μετανιώσει και ζητάει συνεχώς συγγνώμη, έχοντας συνειδητοποιήσει «το τεράστιο λάθος του», ενώ έχει παραδεχτεί «ό,τι ακριβώς έχει τελέσει και όχι όλα όσα του αποδίδονται».

Σύμφωνα με τον κ. Δακουρά, τα βίντεο που υπάρχουν για τη δεύτερη περίπτωση δεν είναι αναρτημένα από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο γιατί, όπως ισχυρίσθηκε, από τις αρχές του 2019 δεν έχει ασχοληθεί με τέτοιες δραστηριότητες, κάτι που μένει να αποδειχθεί από την Ηλεκτρονική Δίωξη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share