Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κι άλλη καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: Πιθανό να συλληφθεί!

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον παρουσιαστή

21 Δεκεμβρίου 2021 20:46
Κι άλλη καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: Πιθανό να συλληφθεί!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ακόμη καταγγελία έρχεται στο φως για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, με τη σύλληψη του παρουσιαστή μάλιστα να μην αποκλείεται, ενώ εκείνος αποφεύγει σε κάθε περίπτωση να μιλήσει για το θέμα της διαδικτυακής εκμετάλλευσης των προσωπικών του στιγμών με άλλες γυναίκες.

Η νέα καταγγελία έρχεται, ασφαλώς, για διαρροή οπτικοακουστικού υλικού σε διαδικτυακές πλατφόρμες. Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας βρέθηκε καλεσμένος στο δελτίο ειδήσεων του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ. Ο ίδιος μίλησε για την 28χρονη η οποία μόλις χθες είδε τον εαυτό της σε ροζ βίντεο και ετοιμάζει καταγγελία εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Η νέα καταγγελία εναντίον του Παναγιωτόπουλου

«Τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μας, έκλαιγε, δεν μπορούσα να καταλάβω τι ακριβώς ήθελε, μέχρι που κάποια στιγμή μου είπε πως είχε και εκείνη σχέση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και έπεσε θύμα του, μιας και ενημερώθηκε πως στο διαδίκτυο υπάρχουν δύο βίντεο με τις ερωτικές τους στιγμές αλλά και φωτογραφικό υλικό», αποκάλυψε ο Απόστολος Λύτρας.

Και πρόσθεσε για την 28χρονη που θα καταγγείλει τον παρουσιαστή: «Το τραγικό της ιστορίας είναι πως αυτή η κοπέλα προέρχεται από το στενό φιλικό του περιβάλλον. Είναι μια γυναίκα 28 ετών, δεν γνώριζε για τα βίντεο, χθες πληροφορήθηκε πρώτη φορά. Όποια κοπέλα είχε συνάψει σχέση με τον συγκεκριμένο, πλέον θα υποπτεύεται ότι μπορεί να έχει μπει στο διαδίκτυο».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share