Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαμός έξω από την ΑΣΟΕΕ: Επίθεση με πέτρες σε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.

Ένταση επικράτησε στο σημείο με ομάδα 20 ατόμων

21 Δεκεμβρίου 2021 17:28
Χαμός έξω από την ΑΣΟΕΕ: Επίθεση με πέτρες σε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επίθεση με πέτρες δέχτηκε πριν από λίγο περιπολικό το οποίο ήταν διερχόμενο έξω από την ΑΣΟΕΕ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το περιπολικό βρισκόταν στην οδό Μαυρομματαίων όταν λόγω της έντονης κίνησης σταμάτησε για λίγο στο ύψος της ΑΣΟΕΕ.

Μία ομάδα περίπου 20 ατόμων επιτέθηκαν με πέτρες, σπάζοντας τα τζάμια του περιπολικού, χωρίς όμως ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος αστυνομικός.

Νέα ένταση στο κέντρο της Αθήνας - Οδοφράγματα και πετροπόλεμος έξω από την ΑΣΟΕΕ

επιθεση-περιπολικο

Πανικός στην Βρετανία με επίθεση σε πρεσβεία - Σοβαρός τραυματισμός διπλωμάτη

Επίθεση δέχθηκε χθες (19/12) η πρεσβεία της Λευκορωσίας στο Λονδίνο, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν ξένα Μέσα.

Το Μινσκ κάλεσε τον Βρετανό πρέσβη που βρίσκεται στην πρώην σοβιετική χώρα και απαίτησε τη διενέργεια ενδελεχούς έρευνας μετά την επίθεση.

Ένας Λευκορώσος διπλωμάτης τραυματίστηκε σοβαρά σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Belta, που επικαλείται το Υπουργείου Εξωτερικών.

«Αρχικά, μία ομάδα ανθρώπων κατέστρεψε την πρόσοψη του κτιρίου της πρεσβείας και έπειτα επιτέθηκαν οι ίδιοι στους Λευκορώσους διπλωμάτες που έφτασαν επί τόπου», αναφέρει επίσημη ανακοίνωση.

«Ένας από τους διπλωμάτες υπέστη σοβαρά τραύματα και χρειάστηκε επείγουσα ιατρική περίθαλψη. Διαγνώσθηκε με σπασμένη μύτη, ήπια διάσειση και κάταγμα δοντιού», προσθέτει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, κάποιοι από τους επιτιθέμενους συνελήφθησαν από την Μητροπολιτική Αστυνομία, όταν αποπειράθηκαν να διαφύγουν από τον τόπο του περιστατικού. Οι ύποπτοι φέρονται να ανήκουν ομάδα Λευκορώσων μεταναστών στη Βρετανία.

επιθεση-περιπολικο

Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Δύο επιθέσεις κατά ανηλίκων μέσα σε λίγες ώρες

Δύο επιθέσεις κατά ανηλίκων σημειώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες στο κέντρο της Αθήνας, με τους δράστες να αφαιρούν κινητά και χρήματα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, οι επιθέσεις σημειώθηκαν μέσα στην πλατεία Μοναστηρακίου το βράδυ της Κυριακής (19/12).

Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε στις 19:00, όταν τρία άτομα επιτέθηκαν σε δύο παιδιά 15 ετών, που έκαναν βόλτα στο κέντρο της πόλης. Οι δράστες τούς ακινητοποίησαν και τους αφαίρεσαν δύο κινητά τηλέφωνα που είχαν στην κατοχή τους.

Το δεύτερο συμβάν έγινε περίπου έξι ώρες μετά και συγκεκριμένα στη 1:30, δύο ανήλικα κορίτσια 16 και 17 ετών δέχθηκαν επίθεση από ομάδα ατόμων.

Σε αυτή την περίπτωση, οι άγνωστοι δράστες ακινητοποίησαν τα θύματα και αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και άγνωστο χρηματικό ποσό.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share