Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τρόμος στο Περιστέρι: Πολίτης εντόπισε χειροβομβίδα σε κατάστημα - Εκκενώθηκαν δρόμοι

Ο εντοπισμός χειροβομβίδας σε πολυσύχναστο σημείο έχει σημάνει συναγερμό στην ΕΛΑΣ

21 Δεκεμβρίου 2021 10:13
Τρόμος στο Περιστέρι: Πολίτης εντόπισε χειροβομβίδα σε κατάστημα - Εκκενώθηκαν δρόμοι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε στην Άμεση Δράση την Τρίτη (21/12) όταν πολίτης εντόπισε χειροβομβίδα έξω από κατάστημα εστίασης στην οδό Τζων Κέννεντυ 155 στο Περιστέρι.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έφτασαν στο σημείο που τους υπέδειξε ο πολίτης στο Περιστέρι και διαπίστωσαν την πιστότητα της αναφοράς. Ο δρόμος στην γύρω περιοχή αποκλείστηκε ενώ στο σημείο μετέβησαν πυροτεχνουργοί της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αγρίνιο: Χειροπέδες σε 60χρονο για παιδική πορνογραφία - Μεγάλο κύκλωμα, εμπλέκονται τέσσερις Έλληνες

αστυνομια-περιστερι

Θρίλερ στην Ηλεία: Βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του - Πέθανε μόνος και αβοήθητος τουλάχιστον 24 ώρες πριν

Ένας ηλικιωμένος από τα Σαβάλια Ηλείας φέρεται να πέθανε μόνος και αβοήθητος στο σπίτι του, αφού δεν είχε εντοπιστεί από κανέναν για περισσότερες από 24 ώρες.

Ο άτυχος 76χρονος βρέθηκε νεκρός από άντρες της Ασφάλειας χθες (17/12) αργά το απόγευμα.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr ο 76χρονος έμενε μόνος του, ωστόσο τις τελευταίες μέρες τα “ίχνη” του είχαν χαθεί, γεγονός που έκανε τους γείτονες να ανησυχήσουν, ειδοποιώντας τελικά το Αστυνομικό Τμήμα Ήλιδας.

Αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι, χτυπούσαν την πόρτα, αλλά κανείς δεν απαντούσε. Όταν κατάφεραν να μπουν, αντίκρισαν νεκρό τον 76χρονο στο κρεβάτι του.

Για το θάνατο του, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

αστυνομια-περιστερι

Έγκλημα στα Γρεβενά - Φρίκη: Ο μητροκτόνος είχε βιάσει τη μητέρα του πριν την πνίξει

Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες για το έγκλημα στα Γρεβενά, όπου 59χρονος στραγγάλισε τη μητέρα του, ενώ είχε σκοτώσει τη γιαγιά του το 1993, έρχονται στο φως της δημοσιότητας και σοκάρουν την κοινή γνώμη.

Όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ο μητροκτόνος είχε βιάσει τη μητέρα του πριν τη δολοφονήσει, την ίδια ώρα που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο φόνος να έγινε ενώ την βίαζε!

Να σημειωθεί επίσης πως η δολοφονία της γιαγιάς του ήταν ένα ιδιαίτερα ειδεχθές έγκλημα. Ο δολοφόνος της είχε προκαλέσει τραύματα σε όλο της το σώμα με στιλέτο, ενώ της είχε πολτοποιήσει το κεφάλι.

"Στραγγάλισα τη μάνα μου γιατί έκαψε το φαγητό"

Σόκαρε με τα όσα ομολόγησε στους αστυνομικούς ο 59χρονος. Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, ο 59χρονος φέρεται να ομολόγησε στους Αστυνομικούς, πως οδηγήθηκε στο αποτρόπαιο έγκλημα γιατί η μητέρα του έκαψε το φαγητό.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share