Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στα Γρεβενά: Έπνιξε τη μητέρα του και ήθελε να γίνει γρήγορα η κηδεία για να μην τον καταλάβουν

Θλίψη...

16 Δεκεμβρίου 2021 09:28
Θρίλερ στα Γρεβενά: Έπνιξε τη μητέρα του και ήθελε να γίνει γρήγορα η κηδεία για να μην τον καταλάβουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σκηνή από θρίλερ θυμίζει η υπόθεση ανθρωποκτονίας που ερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση και ειδικά η Ασφάλεια Γρεβενών, με τον 59χρονο άντρα που φέρεται να έπνιξε την 83χρονη μητέρα του στο Κοσμάτι. Χθες σημειώθηκε άλλη μία τραγική δολοφονία, συγκεκριμένα μίας γνωστής ηθοποιού μπροστά στα μάτια του παιδιού της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το kozanimedia.gr, ο 59χρονος, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι μετά από εντολή του εισαγγελέα, φέρεται χθες, Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, να έχει δολοφονήσει τη μητέρα του, προκαλώντας της ασφυξία.

Γρεβενά – Έπνιξε τη μητέρα του και ήθελε να γίνει γρήγορα η κηδεία για να μην τον καταλάβουν

Ο ίδιος αρχικά μετέβη σε γραφείο κηδειών των Γρεβενών, ζητώντας βιαστικά να προχωρήσουν οι διαδικασίες της κηδείας της, κάτι που προκάλεσε εντύπωση και κίνησε αμέσως το ενδιαφέρον της αστυνομίας.

Έτσι, η σορός της 83χρονης εστάλη για νεκροψία-νεκροτομή στη Θεσσαλονίκη, με τα ευρήματα του ιατροδικαστή να δείχνει πνιγμονή και ασφυκτικό θάνατο. Αμέσως μόλις ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, άντρες της Ασφάλειας προχώρησαν στη σύλληψη του 59χρονου γιου της, ο οποίος και κρατείται.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, ενώ επίσης φέρεται να αντιμετωπίζει κάποιας μορφής ψυχολογικά προβλήματα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share