Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πιερία: Νεκρή 50χρονη - Παρασύρθηκε από χείμαρρο

Εντοπίστηκε από την Πυροσβεστική

12 Δεκεμβρίου 2021 13:17
Πιερία: Νεκρή 50χρονη - Παρασύρθηκε από χείμαρρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρή ανασύρθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η σορός άτυχης γυναίκας από την Κατερίνη, η οποία παρασύρθηκε από χείμαρρο. Παράλληλα, αύριο αναμένεται να απολογηθούν οι "Θεματοφύλακες του Συντάγματος".

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα ορμητικά νερά του ρέματος Ζλιάνας παρέσυραν αυτοκίνητο που οδηγούσε η άτυχη γυναίκα, Η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε 1,5 χλμ. μακριά από το αυτοκίνητό της, το οποίο βρέθηκε νωρίτερα από τις αρχές.

«Πραγματοποιήθηκε εντοπισμός και ανάσυρση μιας γυναίκας χωρίς τις αισθήσεις της, εντός ρέματος, στην περιοχή Σκοτίνα Πιερίας και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα», αναφέρει η Πυροσβεστική σε Tweet της.

κακοκαιρια-1

Φρίκη στην Αλεξανδρούπολη: 29χρονη μητέρα τριών παιδιών ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγό της

Σοκ και θρήνος στην Αλεξανδρούπολη με τον θάνατο μιας 29χρονης, η οποία σύμφωνα με όσα μετέδωσε το thrakinet.tv, ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της πριν καταλήξει.

Θυμίζουμε πως στην ίδια πόλη υπήρξε πρόσφατα φρικιαστική καταγγελία για βιασμό κουταβιού.

Η 29χρονη, η οποία ήταν μητέρα τριών παιδιών από την περιοχή της Άβαντος, στις 5 Δεκεμβρίου επισκέφθηκε εσπευσμένα το τμήμα Επειγόντων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης με τον σύζυγό της, λέγοντας ότι έπεσε από σκάλα σύμφωνα με το thrakinea.gr.

αστυνομια-αλεξανδρουπολη

Τότε οι γιατροί προχώρησαν άμεσα στην εισαγωγή της καθώς διαπίστωσαν ότι είχε ρήξη σπλήνας και ήπατος. Τελικά η 29χρονη αφού υποβλήθηκε σε τέσσερα χειρουργεία – ενώ παράλληλα διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό – κατέληξε το βράδυ της Πέμπτης (9/12).

Οριστικές απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου, αλλά και του τραυματισμού της 29χρονης γυναίκας που κατέληξε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης θα δώσει η νεκροψία-νεκροτομή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share