Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τρόμος στο Κορωπί: Ληστεία με ομηρία στα ΕΛΤΑ

"Θρίλερ" είχαμε σήμερα (9/12) το πρωί σε ταχυδρομείο της περιοχής

9 Δεκεμβρίου 2021 08:20
Τρόμος στο Κορωπί: Ληστεία με ομηρία στα ΕΛΤΑ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κατάσταση ομηρίας και τρόμου στο Κορωπί!

Ληστεία σημειώθηκε στα ΕΛΤΑ της περιοχής, όταν άγνωστος εισέβαλε στο κατάστημα, απείλησε μια υπάλληλο με όπλο για να του ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, έβγαλε όπλο και έδεσε τους εργαζόμενους με δεματικά καλωδίων (tie wrap).

Θυμίζουμε μάλιστα, πως μόλις προ ολίγων ημερών σε πολύ κοντινό σημείο από αυτό της σημερινής επίθεσης, είχαμε πυροβολισμούς έξω από ΚΕΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, που μετέδωσε την είδηση, ο δράστης συνελήφθη μετά από καταδίωξη.

αστυνομια-κορωπι

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Ληστεία σε κατάστημα ψιλικών

Ληστεία σημειώθηκε τα μεσάνυχτα σε κατάστημα ψιλικών, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, απ' όπου άγνωστος, με καλυμμένα χαρακτηριστικά και υπό την απειλή κατσαβιδιού και μαχαιριού, άρπαξε 600 ευρώ και εξαφανίστηκε.

Ο δράστης αναζητείται στο πλαίσιο προανάκρισης που διενεργεί η αστυνομία. Με την ευκαιρία δες το καρτέρι που έστησαν σε φαρμακοποιό και του άρπαξαν χιλιάδες ευρώ.

Είδηση "βόμβα": Άγνωστοι έκλεψαν σχέδια οπλικών συστημάτων από 42χρονο στην Αθήνα

Μια σοβαρή υπόθεση απασχολεί τις τελευταίες ώρες την Ελληνική Αστυνομία. Με την ευκαιρία διάβασε εδώ για την τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, όταν γονείς βρήκαν κρεμασμένη την 16χρονη κόρη τους.

αστυνομια-κορωπι

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA και του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου, άγνωστοι έκλεψαν σχέδια οπλικών συστημάτων από 42χρονο στην Αθήνα.

Πρόκειται για άνδρα αμερικανικής καταγωγής, ο οποίος είχε έρθει στην Αθήνα με πτήση από τη Βαρκελώνη.

Ο άνδρας κατήγγειλε πως στο ξενοδοχείο που διέμενε, στο κέντρο της Αθήνας, εισέβαλαν άγνωστοι και τού έκλεψαν μέσα από το δωμάτιο σχέδια με οπλικά συστήματα.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει σοβαρά αυτές τις καταγγελίες.

Απίστευτο: Έκλεψε μυστικά για το εμβόλιο της Pfizer - Τώρα την κυνηγάνε...

αστυνομια-κορωπι

Μήνυση εναντίον μίας πρώην εργαζόμενης υπέβαλε η φαρμακοβιομηχανία Pfizer. κατηγορώντας την ότι πριν παραιτηθεί για να εργαστεί σε ανταγωνιστική εταιρεία υπέκλεψε «πληθώρα» εμπιστευτικών εγγράφων, ορισμένα από τα οποία αφορούν το εμβόλιο κατά της Covid-19.

Ο λόγος για την Τσουν Σιάο Λι, που όπως υποστηρίζει η γνωστή φαρμακοβιομηχανία, σε μήνυση που υποβλήθηκε αυτή την εβδομάδα σε ομοσπονδιακό δικαστήριο του Σαν Ντιέγκο, παραβίασε τη συμφωνία εμπιστευτικότητας που είχε υπογράψει, αντιγράφοντας 12.000 αρχεία που βρίσκονταν σε φορητό υπολογιστή που της είχε παραχωρήσει η εταιρεία.

Μάλιστα, ένα από τα έγγραφα, με ημερομηνία 24 Σεπτεμβρίου, περιείχε εκτιμήσεις και συστάσεις για το εμβόλιο, αναφορές στη συνεργασία της Pfizer με τη γερμανική BioNTech που ανέπτυξε το εμβόλιο, καθώς και παρουσιάσεις που αφορούσαν αντισώματα για τον καρκίνο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share