Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συναγερμός στο Κορωπί: Πυροβολισμοί έξω από το ΚΕΠ - Ένας τραυματίας

Αναζητείται ένα ασημένιο ΙΧ

16 Νοεμβρίου 2021 11:38
Συναγερμός στο Κορωπί: Πυροβολισμοί έξω από το ΚΕΠ -  Ένας τραυματίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός στις Αρχές μετά από πυροβολισμούς έξω από το ΚΕΠ Κορωπίου. Κατά τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχει ένας τραυματισμός κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Σύμφωνα με πηγές, ένα άτομο, μέσα από αυτοκίνητο, άνοιξε πυρ κατά ενός άλλου, έξω από το ΚΕΠ στην οδό Αγίων Αναργύρων. Ο δήμαρχος Κρωπίας, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, έκανε λόγο για περιστατικό μεταξύ αντιμαχόμενων πλευρών για διακίνηση ναρκωτικών. Παράλληλα, πυροβολισμοί έπεσαν πριν από λίγες ημέρες και στο Χαλάνδρι, με μια γυναίκα να τραυματίζει στο στομάχι έναν άνδρα

 Πυροβολισμοί έξω από το ΚΕΠ στο Κορωπί

Εξήγησε πως η εξυπηρέτηση των πολιτών γίνεται έξω από το ΚΕΠ και όταν οι υπάλληλοι εξυπηρετούσαν «την περίπτωση Αλβανών Ρομά, κάποιοι ομόφυλοι τους, πυροβόλησαν τον έναν που περίμενε έξω».

«Φαντάζεστε τι συμβαίνει στην πόλη μας; 11 χρόνια είμαι δήμαρχος και προειδοποιώ συνέχεια την αστυνομία για τις ενέργειες αυτών των ανθρώπων» συμπλήρωσε ο κ. Κιούσης και επανέλαβε πως υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των διακινητών ναρκωτικών.

«Καίνε ο ένας το σπίτι του άλλου, πυροβολούνται μεταξύ τους, όλο το Λεκανοπέδιο έρχεται εδώ για να πάρει ναρκωτικά» κατήγγειλε.

Χαλάνδρι: «Είδα να βγάζει όπλο στο παιδί και όρμηξα να το πάρω» ισχυρίζεται η 49χρονη εικαστικός

Παρά τους ισχυρισμούς της συζύγου του 68χρονου οφθαλμίατρου και τις αναφορές του πρώην συντρόφου της ότι η 49χρονη εικαστικός είχε απειλήσει και στο παρελθόν τόσο την οικογένεια του γνωστού γιατρού όσο και τον πρώην της, εκείνη επιμένει σε μια δική της εκδοχή για τους πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι.

Αφού αποκαλύφθηκε ότι απειλούσε να πετάξει την κόρη της από το μπαλκόνι, τώρα υποστηρίζει, μιλώντας στην εκπομπή «Live News» ότι δεν ήθελε να τραυματίσει το παιδί της. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να αναφέρει: «Όταν το παιδί μου πήγε να διαφύγει, να τρέξει προς το δρόμο, με τη δικαιολογία ότι είδε τον συμμαθητή της, τότε αυτός (ο γιατρός), έβγαλε το όπλο και είπε "σταμάτα εκεί που είσαι, θα σε πυροβολήσω και θα πω ότι το έκανε η μάνα σου"».

«Γύρισα και του είπα "σταμάτα να λες βλακείες στο παιδί", νόμιζα ότι ήταν ψεύτικο», ισχυρίστηκε επίσης η 49χρονη. «Του είπα "σταμάτα βρε γελοίε", και εκεί όρμηξα να του το πάρω, και εκείνη την ώρα αυτό πυροβόλησε, τώρα από ποιoν δεν ξέρω από εμένα; Εγώ το πάτησα, αυτός το πάτησε;», υποστήριξε η 49χρονη.

Σε ερώτηση εάν σκέφτηκε το ενδεχόμενο ότι θα μπορούσε να τραυματιστεί το παιδί, η 49χρονη εικαστικός δήλωσε: «Καθόλου καθόλου, το παιδί το προστάτευσα με όλες μου τις δυνάμεις». Στο ερώτημα εάν μετάνιωσε για την πράξη της, ανέφερε: «Ρωτήστε αυτούς πρώτα εάν μετάνιωσαν που πήραν το παιδί από μία μάνα, πέντε ολόκληρα έτη, πάτησαν επί πτωμάτων. Προστάτευσα τη ζωή του παιδιού μου».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share