Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Επεισόδιο έξω από ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω - Κλειστό το ρεύμα Θηβών προς Αιγάλεω

Τι συνέβη;

6 Δεκεμβρίου 2021 10:04
Επεισόδιο έξω από ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω - Κλειστό το ρεύμα Θηβών προς Αιγάλεω
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένταση επικρατεί αυτήν τη στιγμή έξω από το 1ο ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω καθώς ομάδα περίπου εκατό μαθητών έχουν βγει στο δρόμο και έχουν αποκλείσει την λεωφόρο Θηβών στο ρεύμα προς Αιγάλεω.

Όπως μετέδωσε το Open, οι συγκεντρωμένοι βρίσκονται στο δρόμο έχοντας ανάψει φωτιές σε κάποιους κάδους με την αστυνομία να έχει διακόψει την κυκλοφορία στο σημείο.

Η ένταση ξέσπασε λόγω της επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Έγκλημα στο Αιγάλεω: Η συγκλονιστική απολογία του 20χρονου μητροκτόνου - Το οικογενειακό δράμα πίσω από τη δολοφονία (Video)

Έγκλημα στο Αιγάλεω: Συγκλονίζουν τα στοιχεία της δικογραφίας και η απολογία του 20χρονου ο οποίος στις 20 Οκτωβρίου σκότωσε την 53χρονη μητέρα του στο Αιγάλεω μαχαιρώνοντας την θανάσιμα στο λαιμό και στο στήθος.

Όπως αποκάλυψε το dikastikoreportaz.gr πίσω από το έγκλημα κρύβεται ένα οικογενειακό δράμα με βιασμούς ανηλίκων οι οποίοι παραμένουν ατιμώρητοι!

Τα αδέλφια του συλληφθέντα κατέθεσαν ότι υπήρχαν αρκετά προβλήματα συμβίωσης μεταξύ τους καθώς και με τη δολοφονημένη μητέρα τους, τα οποία συχνά εξελίσσονταν σε τσακωμούς-διαπληκτισμούς και έληγαν κάποιες φορές όταν έφταναν στο σπίτι τους αστυνομικοί.

Όπως αναφέρουν, ο κατηγορούμενος είναι χρήστης ουσιών, ενώ από 12 ετών και για αρκετά χρόνια, έμενε σε στέγη ανηλίκων στη Νέα Ιωνία μετά από σχετική απόφαση υπηρεσίας της Πρόνοιας.

Στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός μίλησε για τη συγκλονιστική απολογία και το οικογενειακό δράμα πίσω από τη δολοφονία της 53χρονης μητέρας πέντε παιδιών.

Έγκλημα στο Αιγάλεω: «Ηρθα να παραδοθώ, σκότωσα την μάνα μου» - Τα λόγια του 20χρονου μητροκτόνου στους αστυνομικούς

Έγκλημα στο Αιγάλεω: Στη ΓΑΔΑ παραδόθηκε σήμερα το πρωί συνοδεία του δικηγόρου του, ο 20χρονος που σκότωσε την περασμένη Τετάρτη την 54χρονη μητέρα του, μέσα στο σπίτι τους, στην οδό Βεροίας, στο Αιγάλεω. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά από αστυνομικές πηγές ο νεαρός ομολόγησε την πράξη του.

«Ηρθα να παραδοθώ. Σκότωσα την μάνα μου», είπε ο 20χρονος μητροκτόνος στους αστυνομικούς της φρουράς του αστυνομικού μεγάρου της Λ. Αλεξάνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr.

Αρχικά, οδηγήθηκε στα κρατητήρια του τμήματος Δίωξης εγκλημάτων κατά Ζωής και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην υποδιεύθυνση ασφαλείας δυτικής Αττικής, που έχει αναλάβει την προανάκριση.

Υπενθυμίζεται, ότι η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή, την περασμένη Τετάρτη, μέσα στο σπίτι της, ενώ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή έφερε βαθιά τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό και το στήθος της. Η οικογένεια, με πέντε παιδιά φέρεται να αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενώ ο πατέρας δεν βρίσκεται πια εν ζωή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share