Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αιγάλεω: Δολοφονία ηλικιωμένης μέσα στο σπίτι της

Συναγερμός στις Αρχές

20 Οκτωβρίου 2021 16:09
Αιγάλεω: Δολοφονία ηλικιωμένης μέσα στο σπίτι της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δολοφονημένη βρέθηκε μία γυναίκα στο σπίτι της στο Αιγάλεω το απόγευμα της Τετάρτης (20/10).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι Αρχές αναζητούν τον γιο της ηλικίας 20 ετών, ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης της δολοφονίας ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η γυναίκα είχε πέντε παιδιά. Στο σημείο έχουν φτάσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις της Διεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής που χειρίζεται την υπόθεση.

Μαρτυρίες για το έγκλημα

Σύμφωνα με φίλο του ατόμου που αναζητείται, ο ύποπτος είναι «ο μικρότερος γιος της οικογένειας. Πριν κάποια χρόνια τον είχε πάρει η πρόνοια, ζούσε στο νέο Ηράκλειο σε ένα ίδρυμα. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, απλά είχε πεθάνει ο πατέρας του, δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα, οπότε έκρινε η πρόνοια ότι παιδί πρέπει να πάει σε ίδρυμα».

«Είχε σε κάποιες περιπτώσεις παραβατική συμπεριφορά. Αλλά η οικογένεια είχε περάσει πολλά. Ζούσαν σε συνθήκες εξαθλίωσης. Έπαιρναν ένα επίδομα, δεν τους βοηθούσε κανείς. Η μητέρα είχε σωματική αναπηρία. Ο μεγάλος γιος συντηρούσε την οικογένεια», σημείωσε.

Γείτονας της άτυχης γυναίκας δήλωσε πως βρισκόταν στο μπαλκόνι και άκουσε «άκουσα τον πιτσιρικά να λέει σκότωσε τη μάνα ο Ανδρέας. Φώναζε βοήθεια. Τον ρώτησα που πήγε ο Ανδρέας και μου απάντησε ότι πήδηξε από το μπαλκόνι. Πήρα αμέσως την αστυνομία».

Ο γείτονας πρόσθεσε πως μένει στη γειτονιά εδώ και 20 χρόνια και ότι «υπήρχαν συχνοί τσακωμοί».

Πρώην αστυνομικός δολοφόνησε εν ψυχρώ συγγενή του με καραμπίνα

Συνελήφθη πρώην αστυνομικός, μετά την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 62χρονου, σήμερα το απόγευμα στο Αστροχώρι Άρτας.

Συγκεκριμένα, ο 64χρονος συνταξιούχος αστυνομικός εκτέλεσε με κυνηγετικό όπλο και σκότωσε τον 62χρονο, που, σύμφωνα με το epiruspost.gr, φαίνεται ότι ήταν μακρινός συγγενής του. Ο δράστης πέταξε το φονικό όπλο μετά το έγκλημα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις της Διεύθυνσης Άρτας κατέφθασαν στο σημείο και συνέλαβαν τον πρώην αστυνομικό. Ωστόσο θρίλερ στην Άρτα! Μητέρα βρήκε απαγχονισμένη την 23χρονη κόρη της.

Πρώην αστυνομικός δολοφόνησε εν ψυχρώ συγγενή του με καραμπίνα

Ταυτοποιήθηκε ο άντρας που βρέθηκε πυροβολημένος στη γέφυρα Καλυφτάκη - Πρόκειται για σκληρό κακοποιό

Ταυτοποιήθηκε ο άντρας που βρέθηκε πυροβολημένος στη γέφυρα Καλυφτάκη.

Πρόκειται για έναν 34χρονο αλλοδαπό, σκληρό κακοποιό, με βαρύ ποινικό παρελθόν, που έχει απασχολήσει πολλές φορές τις ελληνικές Αρχές.

Ο 34χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, μετά από τις σφαίρες που δέχτηκε στην κοιλιά και τα πόδια.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής, με τον 34χρονο να δέχεται δύο σφαίρες στο θώρακα και στο πόδι, στον παράδρομο της Εθνικής προς Λαμία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share