Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Επέτειος Γρηγορόπουλου: "Αστακός" το κέντρο της Αθήνας - Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις!

Έκτακτες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ. για αύριο (6/12)

5 Δεκεμβρίου 2021 17:30
Επέτειος Γρηγορόπουλου:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει προγραμματίσει η Τροχαία Αττικής για την Δευτέρα (6/12) στο κέντρο της Αθήνας, λόγω των συγκεντρώσεων - πορειών, που έχουν εξαγγελθεί για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Από την ΓΑΔΑ έχουν σχεδιαστεί μέτρα που θα κινηθούν στο ίδιο πνεύμα με εκείνα που ελήφθησαν για το Πολυτεχνείο, καθώς η ΕΛ.ΑΣ. τα έχει χαρακτηρίσει επιτυχημένα.

Απόφαση - σταθμός: Αποζημιώσεις για τις καταστροφές σε διαδηλώσεις μετά τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου

τροχαια-αττικησ

Ειδικότερα, θα υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο, με την εντολή όμως η παρουσία τους να είναι διακριτική και να επέμβουν άμεσα σε περίπτωση που παρατηρηθούν έκτροπα. Ταυτόχρονα η Ασφάλεια και οι άλλες αστυνομικές υπηρεσίες του λεκανοπεδίου, θα είναι σε ετοιμότητα για την επιτήρηση στόχων και ελέγχους.

Οι εκδηλώσεις που έχουν εξαγγελθεί είναι οι συγκεντρώσεις στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου, στις 12 το μεσημέρι των μαθητών και διαφόρων συλλογικοτήτων στις 18.00 το απόγευμα, ενώ θα ακολουθήσουν πορείες στη Βουλή.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

αστυνομια-γρηγοροπουλοσ

Όπως ανακοινώθηκε, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έχουν προγραμματιστεί, θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Από τη διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share