Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νέο τροχαίο με παράσυρση πεζού στο Σύνταγμα

Η κατάσταση του τραυματία

1 Δεκεμβρίου 2021 07:21
Νέο τροχαίο με παράσυρση πεζού στο Σύνταγμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέο τροχαίο ατύχημα με παράσυρση πεζού σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Σύνταγμα. Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΑΝΤ1, το τροχαίο έλαβε χώρα λίγο μετά τις 06:00 στη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Αμαλίας.

Ένα όχημα παρέσυρε τον πεζό, κάτω από άγνωστες συνθήκες, αλλά ευτυχώς η κατάστασή του δεν είναι σοβαρή. Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ, που προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, ενώ στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Tροχαίο με παράσυρση πεζού στο Σύνταγμα

Κατά τις πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού έχει σπάσει το πόδι του. Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγο διάστημα είχε σημειωθεί ακόμη ένα τροχαίο στο Σύνταγμα, όταν δύο οχήματα παρέσυραν πεζό, ο οποίος, δυστυχώς, έχασε τη ζωή του.

Τροχαίο Δομοκό: «Άκουσα τη μητέρα και την αδερφή μου να ουρλιάζουν» - Συγκλονιστική μαρτυρία του 17χρονου που είδε την οικογένειά του να ξεκληρίζεται

Συγκλονίζει ο 17χρονος, που ήταν ο μοναδικός επιζών από το φρικτό τροχαίο στο Δομοκό, και είδε τους γονείς και την αδερφή του να βρίσκουν τραγικό θάνατο μπροστά στα μάτια του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ερωτηθείς για την υγεία του, ο 17χρονος λέει ότι ακόμα έχει αρκετά προβλήματα. «Το πόδι, το χέρι θέλει χειρουργείο σε τρία σημεία, το κεφάλι μου έχει ράμματα και καμιά φορά ζαλίζομαι» λέει χαρακτηριστικά.

«Είχαμε σταματήσει στα Μετέωρα επιστρέφοντας από Αλβανία, και λίγο πιο έξω από τα Μετέωρα μας τράκαρε ένας με ένα φορτηγό, με αποτέλεσμα να φύγουν οι γονείς μου και η αδερφή μου» περιγράφει, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του. «Εγώ λιποθύμησα και γύρισε ο θείος μου, που ταξιδεύαμε μαζί και με έβγαλε από το αυτοκίνητο και έπειτα κάλεσαν ασθενοφόρο και με πήρε» προσθέτει.

«Κάναμε σβούρες και χτυπήσαμε πάνω στο φορτηγό»

«Κοιτούσα έξω από το παράθυρο και ξαφνικά ακούω τη μητέρα μου και την αδερφή μου να ουρλιάζουν» θυμάται ο 17χρονος για τις στιγμές πριν από το τραγικό δυστύχημα. «Μας χτύπησε ένα αυτοκίνητο, δεν θυμάμαι τι ήταν, στον προφυλακτήρα και αρχίσαμε να κάνουμε σβούρες και χτυπήσαμε πάνω στο φορτηγό» συνεχίζει.

«Πηγαίναμε με 65-80 χιλιόμετρα. Πριν τη σύγκρουση άκουσα μια κόρνα και υπέθεσα ότι ήταν κάποιο ΙΧ και όχι φορτηγό» λέει. «Όταν με πήρε το ασθενοφόρο, δεν ήξερα τι είχε γίνει, νόμιζα ότι είχαν πέσει όλοι σε κώμα και απλά εγώ ήμουν ξύπνιος επειδή καθόμουν πίσω. Το έμαθα στο νοσοκομείο ότι έφυγαν» λέει συντετριμμένο το 17χρονο παιδί. «Ζητώ μόνο να ομολογήσει την πράξη του όποιος προκάλεσε το δυστύχημα» καταλήγει.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share