Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τροχαίο στη Βουλή: Πέθανε ο πεζός - Εμπλέκονται δύο αυτοκίνητα

Τραγωδία

8 Νοεμβρίου 2021 08:39
Τροχαίο στη Βουλή: Πέθανε ο πεζός - Εμπλέκονται δύο αυτοκίνητα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγική είναι η κατάληξη του τροχαίου ατυχήματος που έγινε νωρίς το πρωί της Δευτέρας έξω από τη Βουλή, καθώς ο πεζός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, κατέληξε στο νοσοκομείο όπου είχε διακομιστεί. Ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες στο τραγικό συμβάν εμπλέκονται δύο αυτοκίνητα.

Συγκεκριμένα ένα ταξί που ήταν εκείνο που παρέσυρε αρχικά τον πεζό λίγο μετά τις 5 το πρωί. Το μοιραίο όμως χτύπησε το δέχθηκε από δεύτερο όχημα που ακολουθούσε σε απόσταση 5-10 δευτερολέπτων και που ήταν εκείνο που του κατάφερε τα μοιραία χτυπήματα.

Και τα δύο οχήματα σταμάτησαν κοντά στο σημείο ενώ τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα, εξετάζουν οι Αρχές, όπως αναφέρει το reader.gr

Θεσσαλονίκη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το φονικό τροχαίο με θύμα τον 47χρονο ντελιβερά - Ο 21χρονος παραλίγο να σκοτώσει και πεζούς

Νέο βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τις στιγμές πριν το μοιραίο τροχαίο που στοίχησε τη ζωή του το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στον 47χρονο ντελιβερά στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος παρασύρθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα από το σπορ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 21χρονος.

Στο βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που εξασφάλισε το GRTimes.gr, διακρίνεται το αυτοκίνητο να περνάει με πάρα πολύ μεγάλη ταχύτητα από την οδό Γ. Παπανδρέου στο αμέσως προηγούμενο φανάρι, από αυτό όπου σημειώθηκε το δυστύχημα.

Μάλιστα το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι από τη συγκεκριμένη διάβαση, δευτερόλεπτα πριν περνούσαν πεζοί, οι οποίοι διέσχιζαν αμέριμνοι τον δρόμο, ενώ δευτερόλεπτα μετά το δυστύχημα, τα διερχόμενα αυτοκίνητα χαμηλώνουν ταχύτητα και δημιουργείται μποτιλιάρισμα.

Κάποια στιγμή μάλιστα, σε σημείο του δρόμου εμφανίζεται άτομο να καλεί τα αυτοκίνητα να χαμηλώσουν ταχύτητα, πριν φτάσουν στο σημείο του δυστυχήματος, ενώ γρήγορα εμφανίζεται να περνάει και το πρώτο περιπολικό της αστυνομίας και στη συνέχεια ακολουθεί και δεύτερο.

Στον 21χρονο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, ορίστηκε τακτική δικάσιμος και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Πως συνέβη το μοιραίο

Ο διανομέας κινούνταν στην οδό 25ης Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη όταν διερχόμενο αυτοκίνητο από την οδό Γ. Παπανδρέου με μεγάλη ταχύτητα, χτύπησε και παρέσυρε τον οδηγό.

Το μηχανάκι του 47χρονου έγινε άμορφη μάζα, ενώ υλικές ζημιές προκλήθηκαν και σε άλλα τέσσερα αυτοκίνητα, που είχαν σταθμεύσει στην περιοχή. Ο διανομέας μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Ιπποκράτειο όπου και κατέληξε.

Ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, σύμφωνα και με την ανακοίνωση της αστυνομίας, προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά τελικά επέστρεψε, όπου και συνελήφθη από αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο του δυστυχήματος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share