Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πέθανε από κορωνοϊό ο 41χρονος καρδιολόγος Περίανδρος Χατζηγιάννης - Ήταν πατέρας δυο παιδιών

Θρήνος στη Λάρισα

24 Νοεμβρίου 2021 11:23
Πέθανε από κορωνοϊό ο 41χρονος καρδιολόγος Περίανδρος Χατζηγιάννης - Ήταν πατέρας δυο παιδιών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχασε τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή μετά από πολυήμερη νοσηλεία προσβεβλημένος από κορωνοϊό ο 41χρονος καρδιολόγος Περίανδρος Χατζηγιάννης. Ενώ, στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε η κ. Μίνα, νοσηλεύτρια στο επάγγελμα, η οποία, αν και εμβολιασμένη νόσησε από κορωνοϊό, και έφτασε μάλιστα στο σημείο να της χορηγείται οξυγόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, είχε εισαχθεί για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας στις 12 Νοεμβρίου, αλλά η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και εξέπνευσε χθες νωρίς το μεσημέρι.

Πέθανε ο Περίανδρος Χατζηγιάννης από κορωνοϊό

Σύμφωνα με πληροφορίες του thessaliatv.gr ήταν ανεμβολίαστος και μάλιστα είχε τεθεί σε αναστολή λειτουργίας το ιατρείο που διατηρούσε στα Φάρσαλα, ενώ συνεργαζόταν με μεγάλη ιδιωτική κλινική στη Λάρισα. Στο παρελθόν είχε εργαστεί και στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Ο 41χρονος ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, το ένα βρέφος μηνών.

Θρήνος στην Θεσσαλονίκη: Νεκρός 39χρονος από κορωνοϊό - Δεν πίστευε στην πανδημία

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση, για τον θάνατο 39χρονου πατέρα 2 ανήλικων παιδιών, στην τοπική κοινωνία της Ασσήρου, την ίδια στιγμή που η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με περισσότερα από 8.000 νέα κρούσματα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, lagadas.net, ο άνδρας δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και δύο εβδομάδες έδινε μάχη σε ΜΕΘ για να κρατηθεί στη ζωή.

Είχε όμως καθυστερήσει αρκετά την εισαγωγή του, καθώς πίστευε πως έπασχε από μια απλή γρίπη και αρνούνταν την ύπαρξη του κορωνοϊού.

Κατά την εισαγωγή του διαπιστώθηκε μεγάλη ζημιά και στους δύο πνεύμονες, με τους γιατρούς να παλεύουν για να αποκαταστήσουν τη ζημιά που υπέστησαν τα ζωτικά του όργανα.

Θρήνος στην Θεσσαλονίκη: Νεκρός 39χρονος από κορωνοϊό - Δεν πίστευε στην πανδημία

Όλα τα μέλη της οικογένειας νόσησαν από τον ιό

Διασωληνωμένη σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται και η μητέρα του 39χρονου, ενώ όλα τα μέλη της οικογένειας του νόσησαν πρόσφατα από φονικό ιό.

Σοκαρισμένοι συγγενείς και φίλοι εκφράζουν τη θλίψη τους για το γεγονός και έχουν να πουν μόνο καλές κουβέντες για τον 39χρονο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share