Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023

Οργή στην Εύβοια: Απαράδεκτο ζευγάρι μετακόμισε και παράτησε τον σκύλο του στην εξώπορτα

Το θλιβερό περιστατικό έγινε στην Αιδηψό

23 Νοεμβρίου 2021 16:06
Οργή στην Εύβοια: Απαράδεκτο ζευγάρι μετακόμισε και παράτησε τον σκύλο του στην εξώπορτα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εύβοια: Το πιο σκληρό τους πρόσωπο έδειξαν οι ιδιοκτήτες ενός σκύλου στην Αιδηψό, οι οποίοι, χωρίς καμία ντροπή, αποφάσισαν πριν μετακομίσουν να εγκαταλείψουν τον σκύλο τους έξω από την πόρτα τους.

Τον σκυλάκο, που ονομάζεται Μαξ για καλή του τύχη εντόπισαν φιλόζωοι εθελοντές, να περιμένει υπομονετικά έξω από την πόρτα της πολυκατοικίας και μόλις κάποιος του ανοίξει, τρέχει και κάθεται στην πόρτα του σπιτιού όπου έμεναν οι ιδιοκτήτες του, περιμένοντας να του ανοίξουν.

Η Αικατερίνα Τραμπάζαλη με δημόσια ανάρτηση γνωστοποίησε το περιστατικό και έκανε έκκληση να βρεθεί ένα σπίτι το οποίο θα προσφέρει την αγάπη και την ζεστασιά που στερήθηκε ο ενός έτους Μαξ.

Η ίδια σε νέα ανάρτησή της, διευκρινίζει ότι δεν είναι φιλικός με τα άλλα ζώα, και ότι όποιος δηλώσει ενδιαφέρον να τον υιοθετήσει θα πρέπει να είναι σίγουρος για την απόφασή του, προκειμένου ο άτυχος σκυλάκος να μην βρεθεί ξανά στον δρόμο.

«Ένα ζευγάρι από την Αιδηψό Ευβοίας είπαν να αλλάξουν διαμέρισμα που άφησαν πίσω τους ένα μέλος της οικογένειας τους! Αυτή η ψυχούλα περιμένει στην εξώπορτα της πολυκατοικίας και μόλις του ανοίγουν παει και κάθεται στην πόρτα του σπιτιού που τόσο καιρό θεωρούσε δικό του.

Πλέον ζει στο πεζοδρόμιο της πολυκατοικίας του πρώην σπιτιού του. Το όνομα του είναι Μαξ και είναι περίπου ενός έτους. Το κομμάτι της καταγγελίας θα το αναλάβει η φιλοζωική.

Με τι καρδιά εγκαταλείπεις μια ψυχή που δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο, παρά μόνο να βιώσει την εγκατάλειψη???!! Ψάχνεται φιλοξενία, ακόμη καλύτερα, υιοθεσία!!!!», έγραψε η κα. Αικατερίνα Τραμπάζαλη, με την οποία μπορεί να επικοινωνήσει όποιος θέλει να υιοθετήσει τον μικρό Μαξ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share