Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νεκρός από κορωνοϊό ο 28χρονος Ιωάννης Τοπκάρογλου

Σοκ στη τοπική κοινωνία των Σερρών

23 Νοεμβρίου 2021 10:34
Νεκρός από κορωνοϊό ο 28χρονος Ιωάννης Τοπκάρογλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας νέος άνθρωπος έφυγε από τη ζωή, από επιπλοκές του κορωνοϊού. Ο Ιωάννης Τοπκαρόγλου σε ηλικία μόλις 28 ετών, από τον Μαυρόλοφο Σερρών.

Η ανάρτηση της Αναστασίας Ουζούνογλου που συγκλονίζει

“Σοκαρισμένη η κοινωνία του Μαυρολόφου Σερρών αποχαιρετά σήμερα ένα ακόμη θύμα του covid 19, τον νεαρό Ιωάννη Τοπκάρογλου του Αβερκίου και της Πασχαλιάς

Καλή ανάπαυση στο παλικάρι , κουράγιο μάνα

Νεκρός από κορωνοϊό ο 28χρονος Ιωάννης Τοπκάρογλου

Θρίλερ στις Σέρρες: Μέσα σε ένα 24ωρο 5 νεκροί - "Κόκκινος συναγερμός" στο νοσοκομείο

Σε κατάσταση "κόκκινου συναγερμού" βρίσκεται το νοσοκομείο στις Σέρρες, καθώς πάνω από 40 άτομα με κορωνοϊό περνούν καθημερινά το κατώφλι των επειγόντων περιστατικών, όπως αναφέρει ο Αναπληρωτής Διοικητής Παναγιώτης Πεγίδης, ενώ μέσα στο τελευταίο 24ωρο 5 άνθρωποι έχασαν τη μάχη τους με τον ιό. Με την ευκαιρία διάβασε εδώ ποιο είναι το καλό και το κακό σενάριο για την πανδημία τα Χριστούγεννα.

Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής διοικητής μίλησε το πρωί στην ΕΡΤ Σερρών και όπως υπογράμμισε ο αριθμός των κλινών Covid αυξήθηκε εκ νέου φτάνοντας τις 72 εντός νοσοκομείου, ενώ υπάρχουν επτά για παιδιά και άλλες τέσσερις κλίνες στην Ψυχιατρική.

 Θρίλερ στις Σέρρες: Μέσα σε ένα 24ωρο 5 νεκροί - Το νοσοκομείο ασφυκτιεί

Πέντε νεκροί σε ένα 24ωρο

Στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται 53 ασθενείς με κορωνοϊό σε απλές κλίνες και επτά στη ΜΕΘ, ενώ το τελευταίο 24ωρο είχαμε δυστυχώς πέντε θανάτους, ασθενείς ηλικίας από 54 έως 89 όλοι τους με υποκείμενα νοσήματα, τρεις ανεμβολίαστοι και δύο εμβολιασμένοι.

Σύμφωνα με τον κ. Πεγίδη σήμερα πήγε εθελοντικά στο Νοσοκομείο να προσφέρει υπηρεσίες παθολόγου, ενώ όσον αφορά τα κενά σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό εξακολουθούν να υφίστανται, με μεγαλύτερο πρόβλημα ελλείψεων να εντοπίζεται στο νοσηλευτικό προσωπικό αφού ήδη 50 άτομα είναι σε αναστολή, 15 έχουν μακροχρόνιες άδειες και 30 συνταξιοδοτούνται.

Ήδη, έχει σταλεί επικουρικό προσωπικό, σύμφωνα με τον κ. Πεγίδη, και γίνονται και μετακινήσεις, μια διαδικασία που συνεχίζεται. Οι εμβολιασμοί συνεχίζουν την αυξητική πορεία, που σημειώνεται τις τελευταίες ημέρες και στο Νοσοκομείο Σερρών τόσο για την πρώτη όσο και για την τρίτη δόση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share