Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

«Ραγίζει» καρδιές ο Παναγιώτης-Ραφαήλ: Αφηγείται παιδικό παραμύθι και συγκλονίζει

«Έλιωσε» το διαδίκτυο με τον μικρούλη

22 Νοεμβρίου 2021 20:25
«Ραγίζει» καρδιές ο Παναγιώτης-Ραφαήλ: Αφηγείται παιδικό παραμύθι και συγκλονίζει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ είχε συγκινήσει το Πανελλήνιο πριν από δύο χρόνια με την περιπέτεια της υγείας του. Συγκεκριμένα διαγνώστηκε με νωτιαία μυϊκή ατροφία και χρειάστηκε να μεταβεί στη Βοστώνη, όπου υποβλήθηκε σε γονιδιακή θεραπεία.

Οι γονείς του ανέβασαν έναν βίντεο, στο οποίο ο μικρός μαχητής με την τεράστια δύναμη απαγγέλλει το παιδικό παραμύθι με τα τρία λυκάκια και πραγματικά συγκλονίζει.

«Αγαπημένοι μας φίλοι,

πέρασαν ακριβώς δύο χρόνια από την ημέρα που χάρη σε εσάς και την αγάπη σας, ο Παναγιώτης Ραφαήλ πήρε τη γονιδιακή θεραπεία.

Από τότε ο μικρός μας δυναμώνει όλο και περισσότερο. Δεν σταματάει να μας εκπλήσσει με τη δύναμη και την όρεξη του για ζωή. Ανακαλύπτει συνεχώς τις καινούριες δυνατότητές του και αυτό τον κάνει χαρούμενο και ενθουσιώδη.

Όλα αυτά οφείλονται σε εσάς και θα σας ευγνωμονούμε για πάντα. Να είστε όλοι καλά!!», έγραψαν οι γονείς του στην ανάρτηση.

Η συγκινητική ανάρτηση των γονιών του Παναγιώτη-Ραφαήλ για τα γενέθλια του μικρού ήρωα

Τα τρία του χρόνια «έκλεισε» χθες ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ, του οποίου η περιπέτεια συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ, πλέον στέκεται στα πόδια του και έσβησε τα κεράκια από την τούρτα που του ετοίμασαν οι γονείς του.

«Σήμερα ο μικρός μας κλείνει τα 3 του χρόνια. Παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις που ήρθαν μαζί με την διάγνωση, ο Παναγιώτης Ραφαήλ βελτιώνεται κάθε μέρα και περισσότερο. Αυτό οφείλεται σε εσάς, σας ευχαριστούμε που είστε πάντα δίπλα μας και μας στηρίζετε με το ενδιαφέρον και την αγάπη σας.

Χρόνια πολλά ήρωα μας, ευχόμαστε κάθε χρόνος που περνά να σε κάνει και πιο δυνατό! Θα είμαστε πάντα δίπλα σου!!!» αναφέρουν στην σχετική ανάρτηση οι γονείς του.

Η ανάρτηση για τα γενέθλια του μικρού ήρωα Παναγιώτη Ραφαήλ:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share