Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στου Ζωγράφου: Ξυλοκόπησαν 16χρονη μέσα στο σχολείο της – Της είχαν στήσει καρτέρι 6 συμμαθήτριες της

Αδιανόητο περιστατικό!

22 Νοεμβρίου 2021 16:08
Θρίλερ στου Ζωγράφου: Ξυλοκόπησαν 16χρονη μέσα στο σχολείο της – Της είχαν στήσει καρτέρι 6 συμμαθήτριες της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε μια 16χρονη μαθήτρια λυκείου στην περιοχή του Ζωγράφου, από έξι συμμαθήτριες της. Κι όλα αυτά μετά από μια αντιπαράθεση για μια θέση σε θρανίο της τάξης.

Το περιστατικό συνέβη πριν από περίπου 10 ημέρες. Θύμα μια 16χρονη, η οποία αρχικά διαπληκτίστηκε με μια συμμαθήτρια της. Τα δύο κορίτσια που πηγαίνουν στη 2α λυκείου λογομάχησαν, καθώς κι οι δύο θέλησαν να καθίσουν στη ίδια θέση ενός θρανίου.

Το θύμα που φαίνεται να ξεπέρασε γρήγορα το περιστατικό, όταν βγήκε από την αίθουσα του σχολείου της για να πάει στην τουαλέτα, αντίκρισε το άτομο που είχε τσακωθεί μαζί με άλλα πέντε κορίτσια να την περιμένουν. Οι έξι κοπέλες πέταξαν στην 16χρονη ένα ποτήρι με καφέ στο κεφάλι της, ενώ στη συνέχει άρχισαν να την χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές στο κεφάλι της και στο σώμα της.

Ζωγράφου ξυλοδαρμός μαθήτριας

Η 16χρονη φαίνεται αρχικά να απέκρυψε από τους γονείς της το περιστατικό, ωστόσο το ένα μάτι πονούσε πολύ με αποτέλεσμα μετά από τρεις ημέρες να πάει στο νοσοκομείο. Έτσι αποκάλυψε καις τους γονείς της το τι είχε συμβεί, ενώ το περιστατικό αναφέρθηκε και στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου.

Ξάνθη: Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή Γυμνασίου - Κατέληξε στο νοσοκομείο

Ένας 13χρονος μαθητής έπεσε θύμα ξυλοδαρμού σε αυλή σχολείου στην Ξάνθη. Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν μαθητές από τη Β’ Γυμνασίου θέλησαν να παίξουν βόλεϊ στην αυλή του σχολείου τους.

Σύμφωνα με το xanthinews.gr, στο σημείο όπου επιχείρησαν τα παιδιά να παίξουν βόλεϊ ήταν και μαθητές από το 3ο Γυμνάσιο Ξάνθης που στεγάζεται δίπλα. Όταν βρέθηκαν όλοι μαζί τα αίματα άναψαν με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια και ένας από τους μαθητές του 3ου Γυμνασίου να δείρει άγρια με μπουνιές και κλοτσιές έναν μαθητή του 2ου γυμνασίου.

«Το παιδί κατέληξε να είναι στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή. Ο ένας καθηγητής όταν έπιασε αυτό το παιδί που ήταν από πάνω του και το χτυπούσε του λέει “Τι κάνεις; Γιατί δεν σταματάς;” και η απάντηση ήταν “δεν μπορώ να σταματήσω τον εαυτό μου”» ανέφερε στο MEGA ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ξάνθης, Χρήστος Ιωαννίδης.



 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share