Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σοκαριστικό βίντεο: Κορίτσι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από συμμαθήτρια της

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η μαθήτρια

14 Νοεμβρίου 2021 14:06
Σοκαριστικό βίντεο: Κορίτσι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από συμμαθήτρια της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την ίδια στιγμή, που οι συμμορίες ανηλίκων και τα περιστατικά ξυλοδαρμού έχουν έρθει στη δημοσιότητα, ένα νέο σκηνικό προβληματίζει και σοκάρει ακόμα περισσότερο την κοινή γνώμη. Δες εδώ για την υπόθεση "σοκ" στο Ηράκλειο, όπου κατήγγειλε τον σύζυγό της για άγρια κακοποίηση.

Το νέο επεισόδιο ξυλοδαρμού σημειώθηκε κατά τη διάρκεια περιπάτου σχολείου των νοτίων προαστίων, όταν μία ανήλικη μαθήτρια δέχτηκε επίθεση με χαστούκια από συμμαθήτριά της, ενώ μάλιστα οι υπόλοιποι μαθητές του σχολείου, έχουν συγκεντρωθεί γύρω από τα κορίτσια, τραβούν τη σκηνή με τα κινητά τους, και φωνάζουν «ξύλο, ξύλο».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι εξ’ αυτών κρατούσαν το θύμα του ξυλοδαρμού, όταν προσπαθούσε να αντεπιτεθεί καθώς και ότι άλλοι ανέβασαν τη σκηνή στα social media.

Η ψυχολογική κατάσταση της μαθήτριας

Η μητέρα του κοριτσιού μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha ανέφερε: «Η συγκεκριμένη κοπέλα απειλούσε την κόρη μου. Οι απειλές συνεχίζονται, λέγοντάς της «Πώς σου φάνηκε το ξύλο; Θα φας κι άλλο». Το παιδί είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Τα βράδια ξυπνάει και φωνάζει, δεν θέλει καθόλου να πάει στο σχολείο».

Όπως διευκρίνισε η ίδια, για το περιστατικό ενημερώθηκε και η διεύθυνση του σχολείου. «Μου είπαν ότι θα λάβουν τα μέτρα τους, ότι θα ψάξουν το θέμα και ότι ήταν ένας απλός καβγάς. Η κόρη μου πήρε αποβολή, λέγοντας ότι έβαλε τον εαυτό της σε κίνδυνο».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share