Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαλάνδρι: Προφυλακιστέα η 49χρονη που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο

Άρχισε να... λέει άλλα, όμως δεν έπεισε

16 Νοεμβρίου 2021 19:34
Χαλάνδρι: Προφυλακιστέα η 49χρονη που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Εξελίξεις υπάρχουν σχετικά με την υπόθεση του Χαλανδρίου, καθώς προφυλακιστέα κρίθηκε η 49χρονη, που επιτέθηκε και πυροβόλησε τον 68χρονο οφθαλμίατρο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η κατηγορούμενη, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια, στην απολογία της αρνήθηκε ότι έστησε καρτέρι θανάτου στον γιατρό με τον οποίο είχε πολύχρονη δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της κόρης τους. Μάλιστα, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το όπλο δεν ήταν δικό της αλλά του γιατρού και πως βρέθηκε σε άμυνα.

Ωστόσο ανακρίτρια και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς της και την έκριναν προφυλακιστέα, τη στιγμή που ανάγκασε... μέχρι και το δικηγόρο της με τη συμπεριφορά της να αποσυρθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη φέρεται να αρνήθηκε να υποβάλει αίτημα για να υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Η άγνωστη σχέση με τον Φουστάνο

O Ανδρέας Φουστάνος μίλησε στο «Πρωινό» για τη γνωριμία και τη σχέση που είχε με την 49χρονη εικαστικό, λιγα 24ωρα μετά την σύλληψή της για το αιματηρό περιστατικό στο Χαλάνδρι, όπου πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τον 68χρονο οφθαλμίατρο.

«Δεν γνώριζα τον γιατρό. Την κατηγορούμενη την έχω γνωρίσει» ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Φουστάνος. Για τις κοινές φωτογραφίες τους που είχε αναρτήσει η 49χρονη στο facebook, ο Ανδρέας Φουστάνος δήλωσε πως «Δεν είχαμε τίποτα το ιδιαίτερο, δε χρειάζεται να το συζητάμε. Ήταν ένας ευχάριστος άνθρωπος όταν τη γνώρισα εγώ, τίποτα άλλο. Άλλες εποχές. Μιλάμε για πάνω από 15 χρόνια. Αν γνωρίζεις έναν άνθρωπο και ξαφνικά ακούς αυτή την ιστορία… Έχουν δει πολλά τα μάτια μου σε αυτή τη ζωή, που όλα μπορούν να συμβούν».

Σε ερώτηση για το πόσο διήρκησε η μεταξύ τους σχέση, ο γνωστός πλαστικός χειρουργός απάντησε: «Διήρκησε πολύ λίγο».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share