Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Λέσβο: Πέθανε πιστός από κορωνοϊό – Κόλλησε από ιερέα που κοινωνούσε ενώ ήταν θετικός

Ο ιερέας είναι αρνητής

12 Νοεμβρίου 2021 13:02
Τραγωδία στη Λέσβο: Πέθανε πιστός από κορωνοϊό – Κόλλησε από ιερέα που κοινωνούσε ενώ ήταν θετικός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λέσβος: Πέθανε ένας από τους 27 πιστούς που κόλλησαν κορωνοϊό από ιερέα που κοινωνούσε, ενώ είχε βρεθεί θετικός στον ιό.

Ο πιστός, που έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό στα 79 του, είχε διατελέσει πρόεδρος της κοινότητας Μυχούς μέχρι πριν λίγα χρόνια. Μάλιστα, δεν ήταν ο ίδιος που είχε πάει στην εκκλησία αλλά η σύζυγός του, η οποία κόλλησε τον ιό και τον μετέδωσε στον σύζυγό της, ο οποίος και δεν τα κατάφερε, όπως αναφέρθηκε στον ΑΝΤ1.

Αρνητής της πανδημίας ο ιερέας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας είναι αρνητής των εμβολιασμών και της μάσκας και παρακινούσε, μάλιστα, τους πιστούς να μην εμβολιάζονται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μερικές εβδομάδες πριν, ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης Ιάκωβος, έδωσε μία εβδομάδα διορία στους ανεμβολίαστους κληρικούς να εμβολιαστούν, διαφορετικά θα τεθούν σε αργία.

Συναγερμός στη Μυτιλήνη: Έκλεισε μοναστήρι λόγω κορωνοϊού

Μυτιλήνη: Έκλεισε το μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ στη Θερμή αφού ο κορωνοϊός «χτύπησε την πόρτα του».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της ιστοσελίδας stonisi νοσεί η Ηγουμένη της Μονής Ταβιθά και μοναχές της Μονής.

Πριν από λίγο στον λόφο Καρυές Θερμής με εντολή της πολιτικής προστασίας του δήμου Μυτιλήνης έφθασε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ όπου πραγματοποιεί τεστ σε όλες τις μοναχές και στο προσωπικό.

Κλειστό το μοναστήρι

Να σημειωθεί ότι το μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ έκλεισε με εντολή του μητροπολίτη Μυτιλήνης κκ Ιάκωβου έως ότου γίνουν οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι και πραγματοποιηθεί απολύμανση στους χώρους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share