Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Η τελευταία ανάρτηση της δράστριας πριν στήσει καρτέρι στον οφθαλμίατρο

Δείτε τι είχε γράψει στο Facebook

11 Νοεμβρίου 2021 18:15
Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Η τελευταία ανάρτηση της δράστριας πριν στήσει καρτέρι στον οφθαλμίατρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οικογενειακό υπόβαθρο και κίνητρο, όπως προκύπτει, έχουν οι πυροβολισμοί που σημειώθηκαν, το μεσημέρι της Πέμπτης, στο Χαλάνδρι με θύμα έναν γιατρό και δράστρια πρώην σύντροφό του.

Το θύμα είναι ένας οφθαλμίατρος με δύο παιδιά που διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την επιτιθέμενη και μαζί απέκτησαν παιδί, το 12χρονο κοριτσάκι. Ωστόσο, έπειτα από εντάσεις μεταξύ τους, οδηγήθηκαν στα δικαστήρια.

χαλάνδρι δράστρια

Ο γιατρός παρά τη σκληρή αντιδικία και τους νόμους για τα παιδιά εκτός γάμου, όχι μόνο αναγνώρισε το παιδί, αλλά πήρε και την επιμέλεια και το μεγάλωνε μαζί με τη σύζυγό του.

Η δράστιδα φαίνεται πως δεν συμμορφώθηκε με την απόφαση της Δικαιοσύνης και οι τσακωμοί μέσω τηλεφωνικών μηνυμάτων με τον οφθαλμίατρο ήταν συνεχείς, όπως προκύπτει άλλωστε από αναρτήσεις της ίδιας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τι ανέφερε στις αναρτήσεις της

Με αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η δράστις έκανε λόγο για «απαγωγείς του παιδιού» και χαρακτήριζε «βιαστή της» τον οφθαλμίατρο.

Παράλληλα, έδινε στη δημοσιότητα μηνύματα τα οποία αντάλλαζαν με τον γιατρό στο κινητό τηλέφωνο, με χυδαίους χαρακτηρισμούς και απειλές, και ζητούσε μετ’ επιτάσεως το παιδί πίσω.

ΕΛΛΗΝΕΣ.....Όσοι από εσάς νιώθετε ακόμα άνθρωποι βοηθήστε με να σώσω το ανήλικο παιδί μου από τους ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ΤΗΣ . Στην...

Posted by Klodiana Celo Pavlidou on Tuesday, November 9, 2021

χαλάνδρι ανάρτηση

χαλάνδρι δράστρια ανάρτηση

Χαλάνδρι: Το 13χρονο παιδί είδε τον πυροβολισμό του πατέρα της - Η γυναίκα είχε επιτεθεί και στο παρελθόν

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Χαλάνδρι όπου μία γυναίκα αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 49 ετών πυροβόλησε τον πατέρα της κόρης της, με τον οποίο είχε εξωσυζυγική σχέση και με τον οποίο απέκτησε μία 13χρονη σήμερα κόρη, της οποίας έχασε την επιμέλεια έπειτα από δικαστική απόφαση. Ο οφθαλμίατρος Γ.Ν. 68 ετών, δέχθηκε πυροβολισμό στην θωρακική χώρα και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, έχοντας διακομισθεί στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Το θλιβερό συμβάν έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια της 13χρονης Μ. η οποία είδε την βιολογική της μητέρα να πυροβολεί τον πατέρα της... Οταν ο πατέρας της 13χρονης βγήκε από το σπίτι για να παραλάβει το παιδί του από το σχολικό λεωφορείο, η γυναίκα τον πλησίασε κι αφού υπήρξε έντονος λεκτικός διαπληκτισμός τον πυροβόλησε στον κορμό. Η γυναίκα, ύστερα από τον πυροβολισμό έμεινε στο σημείο του συμβάντος και περίμενε τους αστυνομικούς να φτάσουν και να την συλλάβουν, ούσα σε άσχημη κατάσταση. Είναι χαρακτηριστικό πως η γυναίκα μέσα από τις ακατάληπτες φράσεις της, την ώρα που συνελήφθη και την έβαζαν στο περιπολικό για να την οδηγήσουν στο ΑΤ Χαλανδρίου, φώναζε: «Μου απήγαγαν το παιδί, μου το βίαζαν».

χαλάνδρι πυροβολισμοί κόρη

Σύμφωνα με τους περίοικους, αλλά και μια οικογενειακή φίλη του γιατρού και της Βρετανίδας συζύγου του, η 49χρονη Κ.Τ. η οποία είχε δημιουργήσει πολλές φορές στο παρελθόν προβλήματα στην οικογένεια του γιατρού, καθώς υποστήριζε ότι της είχαν απαγάγει το παιδί και δεν της το έδιναν να το δει, είχε η ίδια απαγάγει την κόρη της, η οποία έπασχε από επιληπτικές κρίσεις και δεν της χορηγούσε φάρμακα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί...

Κατ' άλλες πληροφορίες, οι γείτονες έλεγαν ότι οι «επισκέψεις» της ήταν συχνές και την είχαν δει και με πιστόλι, αλλά, θεώρησαν ότι ήταν ψεύτικο κι ότι οι απειλές της ήταν μόνο λόγια και δεν πίστευαν ότι θα έφτανε ποτέ στην σημερινή απόπειρα ανθρωποκτονίας. Συνήθως, έβαλε κατά της συζύγου του γιατρού και οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην οικογένεια θεωρούν ότι στόχος ήταν η Βρετανίδα κι όχι ο γιατρός, όμως σήμερα δεν τη βρήκε μπροστά της κι έτσι πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της.

Στα δικαστήρια από το 2016

Οι δυο τους, θύτης και θύμα είχαν χρόνια δικαστική διαμάχη και τελικά, το δικαστήριο αποφάσισε υπέρ του γιατρού, δίνοντάς του την επιμέλεια το 2017. Η μικρή ζούσε με τον πατέρα της και την σύζυγό του, με την οποία έχει αποκτήσει άλλα δύο ενήλικα παιδιά, από τον Ιανουάριο του 2016. Το Μονομελές Πρωτοδικείο, όπου συζητήθηκε η αγωγή του γιατρού σε βάρος της μητέρας του ανήλικου κοριτσιού αποφάσισε να του αναθέσει την προσωρινή επιμέλεια κι έκτοτε η 13χρονη σήμερα Μ. διαμένει με τον πατέρα του.

Το εννιάχρονο αγγελούδι, που αποτελεί πλέον μήλον της Εριδος για τους δύο γονείς, διαμένει από τον Ιανουάριο του 2016 με τον 65χρονο γιατρό και τη Βρετανίδα σύζυγό του, ύστερα από δικαστική απόφαση που του έδινε την προσωρινή επιμέλειά του. Αν και ο ίδιος μετά τη γέννηση της κόρης του το 2009 αρνούνταν να την αναγνωρίσει, καθώς αμφέβαλλε για την πατρότητά της, το τεστ DNA επιβεβαίωσε ότι ο οφθαλμίατρος Γ.Ν. ήταν ο βιολογικός πατέρας της. Αν κι ο ίδιος μετά τη γέννηση της κόρης του το 2009 αρνούνταν να την αναγνωρίσει, καθώς αμφέβαλλε για την πατρότητά της, το τεστ DNA επιβεβαίωσε ότι ο οφθαλμίατρος Γ.Ν. ήταν ο βιολογικός πατέρας της.

χαλάνδρι πυροβολισμοί

Τους απειλούσε συχνά, τους έχει χτυπήσει στο παρελθόν

«Η γυναίκα αυτή έχει παιδί με το γιατρό, ο οποίος είναι παντρεμένος με μια άλλη γυναίκα και έχουν πάρει την επιμέλειά του παιδιού ο γιατρός και η νόμιμη σύζυγος του. Το παιδί είναι της δράστιδος η οποία δεν είχε παντρευτεί με το γιατρό. Ήταν εξωσυζυγική σχέση. Ερχόταν συχνά και τους ενοχλούσε η δράστις. Πολλές φορές έχει δείρει και τη σύζυγο του γιατρού. Όπου τους έβρισκε έχει δημιουργήσει περιστατικά.

Μάλιστα έχει χτυπήσει κι ένα άνθρωπο που πήγε να μπει στη μέση όταν επιτέθηκε στο γιατρό και στη γυναικά του. Εχουν γίνει πάρα πολλά περιστατικά και δεν ξέρω πως το κράτος είχε αφήσει μια τρελή να κυκλοφορεί. Συζητάγαμε πως αν δεν σκοτώσει κάποιον δεν θα την βάλουν μέσα στη φυλακή. Αυτό το παιδάκι έχει περάσει πάρα πολλά. Και δεν επιτρέπεται ένα μικρό παιδί να περνάει τόσα πολλά. Κι εμένα αν με έβλεπε και ήξερε ότι είμαι φίλος της οικογένειας θα μου επιτίθονταν.. Το παιδί σε όλα αυτά ήταν μπροστά. Πριν από χρόνια είχε αρπάξει το παιδί, έπαθε επιληπτική κρίση και δεν του έδινε φάρμακα...»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share