Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022

«Ραγίζουν» καρδιές: Η συγκινητική ζωγραφιά ενός μικρού παιδιού στον πατέρα του που νοσηλεύεται με κορωνοϊό

Τον περιμένει να γυρίσει σπίτι

8 Νοεμβρίου 2021 15:29
«Ραγίζουν» καρδιές: Η συγκινητική ζωγραφιά ενός μικρού παιδιού στον πατέρα του που νοσηλεύεται με κορωνοϊό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Ελπίζω να βγω σύντομα με περιμένουν». Με αυτό τον τρόπο απάντησε ένας πατέρας, ο οποίος νοσηλεύεται με πνευμονία στην κλινική Covid-19 του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, στη ζωγραφιά που του έστειλε το παιδί του, στην οποία του έλεγε ότι τον αγαπάει και τον περιμένει.

Ο μικρός Μάνος ζωγράφισε την οικογένεια του σε ένα λευκό χαρτί και με πολύχρωμους μαρκαδόρους έστειλε το μήνυμα στον 48χρονο πατέρα του, θέλοντας να του δώσει ένα κίνητρο να γυρίσει ακόμα πιο γρήγορα κοντά του.

ζωγραφιά ενός μικρού παιδιού στον πατέρα κορωνοϊό

«Σε αγαπάμε και σε περιμένουμε»

«Μπαμπά σε αγαπούμε και σε περιμένουμε», γράφει με χαρούμενα χρώματα σε μια λευκή σελίδα όπου περικλείει όλο τον κόσμο του: «Μπαμπάς, μαμά, Μάνος, Σταματίνα = οικογένεια».

Με την υπόλοιπη οικογένεια να νοσεί στο σπίτι, επίσης από κορωνοϊό και τον πατέρα να νοσηλεύεται για τέταρτη ημέρα στο νοσοκομείο, η ζωγραφιά αυτή αποκτά μεγαλύτερη συναισθηματική αξία.

Όσο για τον περήφανο, πατέρα, που ιατρικοί λόγοι τον έκαναν να καθυστερήσει τον εμβολιασμό, ο ίδιος έγραψε στο Facebook ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βγει καθώς οι δικοί του τον περιμένουν.

Το απίστευτο ζεϊμπέκικο ενός 8χρονου πιτσιρικά που έχει ξεπεράσει τις 5 εκατ. προβολές

Δεν πίστευε στα μάτια της η νύφη, όταν στη δεξίωση μετά το γάμο στη Γλυφάδα, ο μικρός της αδελφός σηκώθηκε να χορέψει ένα… βαρύ ζεϊμπέκικο με ένα μοναδικό τρόπο.

Όταν η μελωδία του τραγουδιού «Έρωτας Αρχάγγελος» του Δημήτρη Μητροπάνου πλημμύρισε την αίθουσα δεξιώσεων σε γάμο στη Γλυφάδα η νύφη δεν μπορούσε να φανταστεί πως ο 8χρονος αδερφός της θα της αφιέρωνε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο.

Μετά τις πρώτες νότες, ο μικρός της αδερφός, ο 8χρονος εισέβαλε στην πίστα και με αέρα επαγγελματία χορευτή στάθηκε μπροστά της για ένα βαρύ ζεϊμπέκικο. Η νύφη δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση άλλα ούτε και την έκπληξή της αφού δεν είχε ιδέα για τις χορευτικές ικανότητες του μικρού.

Η πραγματική έκπληξη όμως ήρθε από τον πιτσιρικά ο οποίος αποδείχθηκε ταλέντο στο χορό και εκτέλεσε άψογα τη χορογραφία, συνοδευόμενος στην αρχή και στο τέλος του τραγουδιού από τον Γρηγόρη Πετρόπουλο, επίσης δάσκαλο χορού.

Όσο βρισκόταν στην πίστα οι καλεσμένοι τον παρακολουθούσαν άφωνοι κρατώντας τον ρυθμό και στο τέλος τον αντάμειψαν με ένα δυνατό χειροκρότημα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share