Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Απίστευτο περιστατικό στο Μαρούσι: Διαρρήκτες πετούσαν γλάστρες στα κεφάλια αστυνομικών

Για να αποφύγουν τη σύλληψη

7 Νοεμβρίου 2021 15:14
Απίστευτο περιστατικό στο Μαρούσι: Διαρρήκτες πετούσαν γλάστρες στα κεφάλια αστυνομικών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Διαρρήκτες στο Μαρούσι πετούσαν γλάστρες στα κεφαλιά ειδικών φρουρών της ομάδας ΔΙΑΣ προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη. Μάλιστα πηδούσαν από μπαλκόνι σε μπαλκόνι για να διαφύγουν.

Σύμφωνα με το Mega, όλα έγιναν όταν η ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος άκουσε θόρυβο στο μπαλκόνι της και ενημέρωσε την αστυνομία. Στο σημείο έφτασαν αμέσως οι ειδικοί φρουροί της ομάδας ΔΙΑΣ, με μηχανές και περιπολικά.

Όταν οι διαρρήκτες τους είδαν άρχισαν να πετούν γλάστρες στα κεφάλια τους, προσπάθησαν να διαφύγουν και τότε ξεκίνησε πεζή καταδίωξη.

Τελικά συνελήφθη ένας από τους διαρρήκτες, ο οποίος αντιστάθηκε σθεναρά.

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή ηλικιωμένη μετά από άγριο ξυλοδαρμό από διαρρήκτη

Σοκάρει η υπόθεση του θανάτου μιας 88χρονης από τον Βαθύλακκο Θεσσαλονίκης, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή μετά από χτυπήματα που δέχθηκε από έναν 20χρονο. Είχε την ατυχία να βρίσκεται στο σπίτι της όταν εκείνος αποφάσισε να το διαρρήξει.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thestival.gr, η διάρρηξη σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της 1ης Σεπτεμβρίου. Ο 20χρονος δράστης κατάφερε να «μπουκάρει» στο σπίτι από την πίσω μεριά.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς, όταν διαπίστωσε ότι μέσα στο σπίτι βρισκόταν η ηλικιωμένη, άρχισε να τη χτυπά προκειμένου να του αποκαλύψει πού έκρυβε τις οικονομίες της.

ηλικιωμένη νεκρή διάρρηξη θεσσαλονίκη

Όπως υποστήριξε ενώπιον των αστυνομικών, από τα χτυπήματα η 88χρονη έχασε τις αισθήσεις και τότε εκείνος τράπηκε σε φυγή, χωρίς να πάρει κάτι.

Η γυναίκα εντοπίστηκε το πρωί της 2ας Σεπτεμβρίου από την οικιακή της βοηθό χωρίς τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Εκεί νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και κατέληξε το πρωί της 4ης Σεπτεμβρίου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share