Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ακόμα ένας ηθοποιός αντιμέτωπος με 7 κατηγορίες – Η μήνυση για βιασμό ανήλικων κοριτσιών

Τι ζητάνε οι καταγγέλλουσες από τον εισαγγελέα

5 Νοεμβρίου 2021 22:04
Ακόμα ένας ηθοποιός αντιμέτωπος με 7 κατηγορίες – Η μήνυση για βιασμό ανήλικων κοριτσιών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έλληνας ηθοποιός ο οποίος κατοικεί μόνιμα στο εξωτερικό βρίσκεται στο στόχαστρο του εισαγγελέα καθώς αντιμετωπίζει 7 κατηγορίες, μεταξύ των οποίων και κατηγορίες για βιασμούς και πρόκειται για την τέταρτη περίπτωση ηθοποιού που είναι αντιμέτωπος με τέτοιες κατηγορίες.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό», το πρωί της Παρασκευής, ο ηθοποιός έχει παίξει και στην Ελλάδα καθώς βρισκόταν πολλά χρόνια στη χώρα. Οι καταγγελίες που τον βαραίνουν φέρονται να έχουν λάβει χώρα στην Ελλάδα σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ.

Επτά οι καταγγελίες εις βάρος 40χρονου ηθοποιού: Φέρεται να βίαζε κατ' εξακολούθηση δύο ανήλικες αδερφές!

«Συγκλονιστικό» το περιεχόμενο των μηνύσεων

Ο 40χρονος ηθοποιός διαμένει στην Αμερική τα τελευταία χρόνια όπως και οι δυο από τις καταγγέλλουσες. Όπως αναφέρθηκε στο «Πρωινό» οι 2 καταγγέλλουσες είναι αδερφές και μένουν στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια, όμως σύμφωνα με την καταγγελία τους οι βιασμοί έγιναν στην Ελλάδα τη χρονική περίοδο από το 2008 έως 2014, όταν η μια ήταν 15 ετών και η άλλη 14.

Ο Τάσος Τεργιάκης τόνισε πως έχει στα χέρια του το περιεχόμενο των μηνύσεων και χαρακτήρισε τις περιγραφές τους συγκλονιστικές ενώ είπε πως στις μηνύσεις αναφέρεται ότι οι βιασμοί τελέστηκαν στο σπίτι του ηθοποιού, στο σπίτι των κοριτσιών αλλά και σε εξωτερικούς χώρους.

Μετά από τις δυο μηνύσεις των κοριτσιών, εμφανίστηκε άλλη μια κοπέλα η οποία κατήγγειλε τον ηθοποιό για βιασμό και άλλες τρεις που είναι μάρτυρες κακοποιητικών συμπεριφορών.

Τι ζητάνε οι καταγγέλλουσες από τον εισαγγελέα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη, οι καταγγέλλουσες ζητάνε από τον εισαγγελέα μέσω του δικηγόρου τους να ενοποιηθούν οι μηνύσεις κατά του ηθοποιού και να έρθει να δικαστεί στην Ελλάδα.

Επίσης έχει ζητηθεί η δικαστική συνδρομή από το Βέλγιο για να σταλούν οι καταθέσεις των κοριτσιών και να προχωρήσει η ομαδοποίηση της καταγγελίας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share