Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο δημοσιογράφος Μπάμπης Ζαχαρόπουλος

Θρήνος...

1 Νοεμβρίου 2021 11:30
Πέθανε ο δημοσιογράφος Μπάμπης Ζαχαρόπουλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκάλεσε στην οικογένεια της ΕΡΤ η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του δημοσιογράφου Μπάμπη Ζαχαρόπουλου. Ο Μπάμπης Ζαχαρόπουλος είχε εργαστεί για χρόνια στην παραγωγή του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ. Επίσης, πέθανε σε ηλικία 87 ετών ο Ιωάννης Σταθόπουλος, αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού που συμμετείχε στο Κίνημα του Ναυτικού.

Στον αποχαιρετισμό τους συνάδελφοι του Μπάμπη Ζαχαρόπουλου στην ΕΡΤ κάνουν λόγο για έναν χαμογελαστό και καλοσυνάτο άνθρωπο ο οποίος για χρόνια εργάστηκε στον τομέα των ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης.

«Είναι σοκ με ανθρώπους που ήσουν μαζί χθες, προχθές κάθε μέρα στη δουλειά, να ξυπνάς την πρωτομηνιά του Νοέμβρη και να μαθαίνεις πως δεν είναι πια μαζί», «ατυχη που συνεργαστήκαμε μόνο δυο χρόνια.… καλό ταξίδι χαμογελάστε άνθρωπε...», «αν είχαν οι άνθρωποι ίχνος από την καλοσύνη σου, αυτός ο κόσμος θα ήταν σίγουρα καλύτερος» γράφουν μεταξύ άλλων στον αποχαιρετισμό τους φίλοι και συνάδελφοι του δημοσιογράφου Μπάμπη Ζαχαρόπουλου.

Πέθανε ο δημοσιογράφος Μπάμπης Ζαχαρόπουλος

Πέθανε η δημοσιογράφος Μαργκώ Κουμανάκου

Νέα απώλεια «μετρά» ο χώρος της δημοσιογραφίας. Τελευταίο θύμα η Μαργκώ Κουμανάκου, που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών.

Η δημοσιογράφος Μαργκώ Κουμανάκου πέθανε μετά από σύντομη ασθένεια, όπως ενημερώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Η Μαργκώ Κουμανάκου γεννήθηκε το 1959 στην Αθήνα. Μετά την αποφοίτησή της από το Λύκειο σπούδασε κοινωνιολογία και πολιτικές επιστήμες στις ΗΠΑ και το Παρίσι.

δημοσιογράφος Μαργκώ Κουμανάκου

Τη δημοσιογραφική της σταδιοδρομία ξεκίνησε από την «Αυριανή», ασχολούμενη με το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ. Το 1984 πηγαίνει στην ΕΡΤ2, έχοντας την ευθύνη του ρεπορτάζ και την επιμέλεια της εκπομπής της Βουλής.

Στη συνέχεια εργάστηκε στο πολιτικό ρεπορτάζ, ενώ το 1992 μετατάχθηκε στη Γενική Γραμματεία Τύπου και Πληροφοριών.

Είχε εργαστεί, επίσης, στις εφημερίδες «Δημοκρατικός Λόγος» και «Νίκη».

Η Μαργκώ Κουμανάκου ήταν μία δημοσιογράφος εργατική και καταρτισμένη. Δούλεψε με σοβαρότητα και αξιοπρέπεια, καλύπτοντας όλα τα μεγάλα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων δεκαετιών.

Διακρίθηκε για το ήθος, τη σεμνότητα του χαρακτήρα αλλά και την επαγγελματική της απόδοση. Είχε εργαστεί, επίσης, και στις Βρυξέλλες με την ίδια επιτυχία και επάρκεια.

«Φεύγει», δυστυχώς, πρόωρα αφήνοντας, όμως, τις καλύτερες αναμνήσεις στους συναδέλφους που συνεργάστηκαν μαζί της.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τους οικείους της και αποχαιρετά την καλή συνάδελφο, που εργάστηκε με αυταπάρνηση και διέγραψε μια πορεία χωρίς ποτέ να δημιουργήσει οποιοδήποτε πρόβλημα στον εργασιακό χώρο».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share