Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Έκανε κόντρες ο 21χρονος που παρέσυρε τον ντελιβερά – Πληροφορίες πως δεν είχε καν δίπλωμα

Πέρασε κόκκινα φανάρια χτυπώντας το μηχανάκι του 47χρονου

31 Οκτωβρίου 2021 18:38
Θεσσαλονίκη: Έκανε κόντρες ο 21χρονος που παρέσυρε τον ντελιβερά – Πληροφορίες πως δεν είχε καν δίπλωμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας πατέρας δυο παιδιών, ο 47χρονος ντελιβεράς, που απλά έκανε τη δουλειά του αργά το βράδυ του Σαββάτου, στη Θεσσαλονίκη, παρασύρθηκε από έναν ασυνείδητο και επικίνδυνο οδηγό, ο οποίος φαίνεται πως έκανε κόντρα με άλλο αυτοκίνητο και γι’ αυτό πέρασε κόκκινα φανάρια, χτυπώντας το μηχανάκι του 47χρονου.

Οι εικόνες από το τροχαίο, που συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου σε πολυσύχναστο δρόμο της συμπρωτεύουσας, προκαλούν σοκ. Από τη σφοδρή σύγκρουση, η μοτοσικλέτα του 47χρονου κόπηκε στα δύο και κομμάτια της πετάχτηκαν 200 μέτρα μακριά. Ένα τμήμα μάλιστα της μηχανής παρέμενε καρφωμένο κάτω από το σπορ αυτοκίνητο, ενώ παράλληλα προκλήθηκαν ζημιές σε τέσσερα ακόμη σταθμευμένα οχήματα.

Θεσσαλονίκη: Συντετριμμένη η μητέρα του ντελιβερά που σκοτώθηκε σε τροχαίο – «Έτρεχε σαν παλαβός, είναι άδικο»

Μάλιστα, ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, αμέσως μετά το τροχαίο, εγκατέλειψε αβοήθητο στην άσφαλτο τον 47χρονο, και απομακρύνθηκε πεζός από το σημείο. Έπειτα από ανθρωποκυνηγητό, τελικά εντοπίστηκε σε έναν πεζόδρομο, σε σχετικά κοντινή απόσταση, και συνελήφθη. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Ιπποκράτειο», όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του.

Τι αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες

Όπως μετέδωσε ο Alpha, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και διερχόμενους οδηγούς, ο 21χρονος που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, καθώς φέρεται να έκανε κόντρα με άλλο αυτοκίνητο. Οι μάρτυρες αναφέρουν ότι είχε ήδη περάσει δύο κόκκινα φανάρια και αυτό ήταν το τρίτο κόκκινο φανάρι που παραβίασε. Παράλληλα υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πως δεν είχε καν δίπλωμα οδήγησης!

Από την πλευρά του, ο άτυχος 47χρονος μοτοσικλετιστής έφυγε κανονικά όταν το φανάρι του άναψε πράσινο, αλλά το σπορ αυτοκίνητο καρφώθηκε πάνω του!

Ο 21χρονος κρατείται στη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ενώ οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο διερευνώνται από τις αρχές.

Η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του 47χρονου πατέρα, είναι συγκλονισμένοι από τον τραγικό χαμό του. Κάποιοι πηγαίνουν στο σημείο του τροχαίου και αφήνουν λίγα λουλούδια στη μνήμη του.



 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share