Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Συντετριμμένη η μητέρα του ντελιβερά που σκοτώθηκε σε τροχαίο – «Έτρεχε σαν παλαβός, είναι άδικο»

Άφησε πίσω του δυο παιδιά

31 Οκτωβρίου 2021 14:51
Θεσσαλονίκη: Συντετριμμένη η μητέρα του ντελιβερά που σκοτώθηκε σε τροχαίο – «Έτρεχε σαν παλαβός, είναι άδικο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θεσσαλονίκη: Συντετριμμένη και οργισμένη είναι η μητέρα του ντελιβερά που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ. με τον οδηγό μάλιστα να ήθελε να τον εγκαταλείψει.

«Ο γιος μου δούλευε χθες βράδυ. Βρέθηκε στο δρόμο του ένας νεαρός, ο οποίος έτρεχε σαν τον παλαβό, πέρασε τρία κόκκινα φανάρια και στο τρίτο παρέσυρε τον γιο μου. Η μηχανή του έγινε ένα μάτσο σίδερα. Τίποτα δεν έμεινε. Τόσο έντονη, τόσο σφοδρή ήταν η σύγκρουση» μας λέει η μητέρα του άτυχου ντελιβερά και συνεχίζει:

«Ο οδηγός του αυτοκινήτου προσπάθησε να φύγει, όμως ευτυχώς τον έπιασαν. Δυστυχώς πολλά τέτοια συμβαίνουν, συνέβη και στο παιδί μου. Κάποιοι που ήταν εκεί στο σημείο φώναξαν αστυνομία, ασθενοφόρο και τον μετέφεραν στο Ιπποκράτειο και μετά μάθαμε και εμείς το κακό που έγινε.

Θρήνος στη Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε διανομέα

Αφήνει πίσω του δύο παιδιά

Έκανε δύσκολη δουλειά το παιδί μου. Του άρεσε όμως πολύ. Εγώ του έλεγα όχι, μην είσαι όλη την ώρα στους δρόμους αλλά αυτό ήθελε. Τι να πω… Είναι δύσκολο για όλους μας. Το παιδί μου ήταν παντρεμένο και αφήνει πίσω του και δυο παιδιά, ένα 19χρονο αγόρι και ένα 16χρονο κορίτσι. Δεν θα τον αφήσουμε έτσι αυτόν που το έκανε», ανέφερε η μητέρα του στο newsit.gr

O 47χρονος ντελιβεράς σκοτώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου, στη διασταύρωση των οδών Γ. Παπανδρέου και 25ης Μαρτίου. Το αυτοκίνητο που τον παρέσυρε, οδηγούσε ένας 21χρονος αλλοδαπός, ο οποίος αν και αρχικά έφυγε από τον τόπο του δυστυχήματος, επέστρεψε και συνελήφθη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share