Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: «Αντίο μαμά, είσαι μαχήτρια - Θα σε αγαπάμε πολύ για πάντα» - Συγκλόνισε η μικρή της κόρη, Κατερίνα (Video)

Ραγίζει καρδιές το αντίο της

27 Οκτωβρίου 2021 15:38
Κηδεία Φώφης Γεννηματά: «Αντίο μαμά, είσαι μαχήτρια - Θα σε αγαπάμε πολύ για πάντα» - Συγκλόνισε η μικρή της κόρη, Κατερίνα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Συγκλονιστικός ήταν ο επικήδειος λόγος της κόρης της Φώφης Γεννηματά, Κατερίνας, που πήρε τον λόγο μετά τον επικήδειο του αδελφού της Γιώργου. Επίσης, με τρεμάμενη φωνή η μεγάλη κόρη της Φώφης Γεννηματά, Αιμιλία, είπε αντίο στη μητέρα της!

Η Κατερίνα είπε ότι η μητέρα της «ήταν και θα είναι πάντα η ηρωίδα τους» και πως βρισκόταν πάντα δίπλα στα παιδιά της «στις ευχάριστες και στις δύσκολες στιγμές».

«Θα σε θυμόμαστε πάντα με ένα χαμόγελο στα χείλη να μας καθησυχάζεις. Ήσουν και είσαι πάντα η ηρωίδα μας. Δίπλα μας στις ευχάριστες και στις δύσκολες στιγμές», ανέφερε στο ξεκίνημα η Κατερίνα και συνέχισε λέγοντας:

«Είσαι ο άνθρωπος που θαυμάζω πιο πολύ. Η πιο δυνατή γυναίκα που ξέρω. Θα μας λείψει το χάδι σου, η ενέργεια και το χαμόγελό σου. Οι συζητήσεις που κάναμε, τα σχέδιά μας».

Η νεότερη κόρη της Φώφης Γεννηματά, κατέληξε στον επικήδειό της, μιλώντας για τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο.

«Τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο, μου έλεγες πόσο μας αγαπάς. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Αντίο μαμά, είσαι μαχήτρια. Θα σε αγαπάμε πολύ για πάντα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share