Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θλίψη για την 33χρονη Παναγιώτα που πέθανε ξαφνικά: Τι έδειξε η νεκροψία για την μητέρα 2 παιδιών;

Σπαραγμός και οδύνη!

21 Οκτωβρίου 2021 09:37
Θλίψη για την 33χρονη Παναγιώτα που πέθανε ξαφνικά: Τι έδειξε η νεκροψία για την μητέρα 2 παιδιών;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια θανάτου της 33χρονης Παναγιώτας Τσαούση από τη Στράτο, που ζούσε τα τελευταία χρόνια με την οικογένειά της στην Πτολεμαΐδα.

Η άτυχη Παναγιώτα Τσαούση άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της στην Πτολεμαΐδα όπου ζούσε τα τελευταία 10χρόνια με την οικογένεια της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του prlogos.gr η νεαρή γυναίκα εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Τρίτης χωρίς τις αισθήσεις της από τους οικείους της και μεταφέρθηκε νεκρή στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Θλίψη για την 33χρονη Παναγιώτα που πέθανε ξαφνικά: Τι έδειξε η νεκροψία για την μητέρα 2 παιδιών;

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η άτυχη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, είχε νιώσει μια μικρή αδιαθεσία πριν κοιμηθεί, στην οποία ωστόσο δεν έδωσε σημασία. Λίγες ώρες αργότερα την εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις της ο σύζυγός της

Η άτυχη γυναίκα διατηρούσε στενούς τους δεσμούς της με το χωριό της , τη Στράτο Αγρινίου, όπου μεγάλωσε και μένουν συγγενικά της πρόσωπα.

Η κηδεία της έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στην Πτολεμαΐδα.

Θλίψη: Πέθανε ο Θοδωρής Αραμπατζής

Άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη εξαιτίας επιπλοκών της COVID-19, έπειτα από ένα μήνα νοσηλείας στο Νοσοκομείο Σερρών. Ενώ αρνητής που είχε υπογράψει για να μην διασωληνωθεί πέθανε από κορωνοϊό!

Θλίψη σκόρπισε στις Σέρρες η είδηση του θανάτου από κορωνοϊό του γνωστού επιχειρηματία, Θοδωρή Αραμπατζή. Ο 62χρονος άνδρας ήταν πατέρας τριών παιδιών και είχε διατελέσει πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, ενώ ήταν επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημοτική Πρωτοβουλία Σερρών». Επίσης, διετέλεσε πρόεδρος του Δ.Σ. στον Καποδιστριακό Δήμο Καπετάν Μητρούση, ενώ μετά τη δημιουργία του Καλλικρατικού Δήμου Σερρών διετέλεσε πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ, του Αυτοκινητοδρομίου, και του Δ.Σ. Σερρών.

Είχε κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίου

Σύμφωνα με το epiloges.tv, αν και είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου για τον κορωνοϊό, ο Αραμπατζής άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη εξαιτίας επιπλοκών της COVID-19, έπειτα από ένα μήνα νοσηλείας στο Νοσοκομείο Σερρών.

Συγκλονισμένος για την απώλεια του Θεόδωρου Αραμπατζή δήλωσε ο διεθνολόγος, βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και ΕΕ της ΝΔ, Τάσος Χατζηβασιλείου.

«"Έφυγε" άδικα ένας έντιμος "υπηρέτης" της αυτοδιοίκησης, ένας πετυχημένος επιχειρηματίας, ένας καλός οικογενειάρχης, ένας αγαπητός άνθρωπος» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση στο Facebook.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share