Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αλέξης Κούγιας: Τροχαίο για τον γνωστό ποινικολόγο

Υλικές ζημιές υπέστη το αυτοκίνητό του

15 Οκτωβρίου 2021 15:06
Αλέξης Κούγιας: Τροχαίο για τον γνωστό ποινικολόγο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τροχαίο ατύχημα είχε νωρίτερα σήμερα, Παρασκευή (15/10) ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, καθώς κατευθυνόταν προς τη Λάρισα. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το magnesianews.gr, ο γνωστός δικηγόρος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ δεν έπαθε το παραμικρό, ενώ το όχημά του υπέστη υλικές ζημιές.

Σημειώνεται πως σήμερα ο κ. Κούγιας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην πόλη της Λάρισας, όπου και θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του νέου προπονητή της ΑΕΛ, Ηλία Φυντάνη. Παράλληλα, τις εξελίξεις με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, μετά την παραπομπή του για τέσσερις υποθέσεις βιασμού και την παράταση της προφυλάκισής του, είχε σχολιάσει πριν λίγες ημέρες ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας.

Τροχαίο για τον Αλέξη Κούγια

Έξαλλος ο Αλέξης Κούγιας: «Θα αλλάξουμε τον νόμο για μια ζωή;»

Τηλεφωνικά βγήκε να μιλήσει μέσα από την εκπομπή «Open Weekend» ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη το πρωί του Σαββάτου 26/9.

Μέσα σε όλα η συζήτηση έφτασε στην αυστηροποίηση του ποινικού κώδικα για υποθέσεις σεξουαλικών εγκλημάτων. Ο γνωστός ποινικολόγος εξέφρασε την αντίθεσή του με αυτή την απόφαση λέγοντας μάλιστα πως δε γίνεται να αλλάξει ο νόμος “για μια ζωή”.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Έχουμε τις πιο αυστηρές ποινές σε όλο τον κόσμο εκτός της θανατικές ποινές. Ζητούμαι μετά από δυο χρόνια να αλλάξει ο ποινικός κώδικας. Δε γίνεται να αλλάξουμε τον ποινικό κώδικα επειδή έγιναν κάποια εντυπωσιακά εγκλήματα…

Είναι 11 περιστατικά σε έντεκα εκατομμύρια. Έχει αλλάξει η κοινωνία παγκοσμίως και στην παγκόσμια κοινωνία η νομοθεσία είναι αυτή που έχουμε τώρα. Πρέπει να αλλάξουμε τον νόμο για 11 περιστατικά σε έντεκα εκατομμύρια; Τι να προλάβουμε; Θα πρέπει να αλλάξουμε τον νόμο για μια ζωή;»

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share