Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021

Θρίλερ για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη: Στις φλόγες το αυτοκίνητο του ενώ οδηγούσε (photos)

«Δεν είχα ούτε φρένα»

9 Οκτωβρίου 2021 12:12
Θρίλερ για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη: Στις φλόγες το αυτοκίνητο του ενώ οδηγούσε (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις φλόγες τυλίχθηκε το αυτοκίνητο του Παναγιώτη Ψωμιάδη, ενώ βρισκόταν μέσα και το οδηγούσε. Ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, εξιστόρησε στο facebook την περιπέτειά του. Επίσης, πριν λίγους μήνες ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η περιπέτεια του Παναγιώτη Ψωμιάδη

Στην ανάρτησή του έγραψε ανάμεσα σε άλλα: «Ούτε φρένα είχα ούτε τον έλεγχο του τιμονιού μετά από 100 μέτρα σταμάτησε μόνο του το αυτοκίνητο μιας και ήταν και λίγο ανηφόρα …Παρόλο ότι όλα ήταν ηλεκτρονικά δεν κλείσαν οι πόρτες και προλάβαμε και βγήκαμε….. Και έτσι αποφύγαμε τα δυσάρεστα».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παναγιώτη Ψωμιάδη:

«Άλλη μία φορά η Παναγία ήταν δίπλα μου. 1000m πριν από χωριό μου τα Κάτω Πορόια και ενώ πηγαίναμε με 60 km είδαμε φλόγες να βγαίνουν μέσα από το καπό … Ούτε φρένα είχα ούτε τον έλεγχο του τιμονιού μετά από 100 μέτρα σταμάτησε μόνο του το αυτοκίνητο μιας και ήταν και λίγο ανηφόρα …

Παρόλο ότι όλα ήταν ηλεκτρονικά δεν κλείσαν οι πόρτες και προλάβαμε και βγήκαμε….. Και έτσι αποφύγαμε τα δυσάρεστα…. Τώρα το αν προήλθε από βραχυκύκλωμα ή από το αέριο δεν μπορώ να το γνωρίζω…ΚΤΕΟ είχα περάσει πριν 5 μέρες…

Το ευτύχημα είναι ότι δεν ήμασταν σε κατοικημένη περιοχή η σε δρόμο με μεγαλύτερη κυκλοφορία…. Άμεση η επέμβαση της πυροσβεστικής τους οποίους ευχαριστώ…… Το αυτοκίνητο φυσικά καταστράφηκε……. Και εγώ και ο Χρήστος και ο Παναγιώτης είμαστε όλοι καλά….Ευχαριστώ όλους και όλες για το ενδιαφέρον σας».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share