Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ηλεία: Λήστεψαν 87χρονη και τους πυροβόλησε για να σωθεί

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας

5 Οκτωβρίου 2021 20:06
Ηλεία: Λήστεψαν 87χρονη και τους πυροβόλησε για να σωθεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εμφανώς τρομαγμένη μίλησε στα ΜΜΕ μια ηλικιωμένη γυναίκα από την Ηλεία η οποία έπεσε θύμα ληστείας και πυροβόλησε τον δράστη με αεροβόλο για να σωθεί.

Πώς έγινε η ληστεία

Η άτυχη κυρία μίλησε για το χρονικό της ληστείας αλλά και για τη στιγμή που πυροβόλησε τον δράστη που αργότερα συνελήφθη από την Αστυνομία σε γειτονικό χωριό. Πιο συγκεκριμένα, ο άνδρας εισήλθε από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία ηλικιωμένης γυναίκας και όταν έγινε αντιληπτός από την παθούσα, της άσκησε σωματική βία και της αφαίρεσε την τσάντα της που περιείχε διάφορα έγγραφα και προσωπικά της αντικείμενα.

Την ίδια ημέρα ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου και σχηματίσθηκε σε βάρος του δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, οι οποίοι εντόπισαν άμεσα και συνέλαβαν τον δράστη.

Στον Εισαγγελέα ο συλληφθείς

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της ηλικιωμένης για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, διότι πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο εναντίον του δράστη τραυματίζοντάς τον στο χέρι.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share