Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021

Οι έξι κλήσεις στα τρία πρόσωπα που έκανε και διέγραψε η 36χρονη αμέσως μετά την επίθεση στην Ιωάννα - Τι λέει ο άνδρας που ήξερε για το βιτριόλι! (Video)

«Η 36χρονη μου ζητούσε να παρακολουθώ την Ιωάννα»

20 Σεπτεμβρίου 2021 15:00
Οι έξι κλήσεις στα τρία πρόσωπα που έκανε και διέγραψε η 36χρονη αμέσως μετά την επίθεση στην Ιωάννα - Τι λέει ο άνδρας που ήξερε για το βιτριόλι! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξι κλήσεις που έκανε μετά την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου διέγραψε η κατηγορούμενη για να μη βρεθούν από τις αρχές. Οι κλήσεις αυτές έγιναν σε τρία συγκεκριμένα πρόσωπα, το ένα από τα οποία μάλιστα προσήχθη από την αστυνομία ως ύποπτο για συνέργεια στην επίθεση.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και η Ρούλα Κουσκουρή, πρόκειται για έναν 36χρονο άνδρα, με τον οποίο η κατηγορούμενη διατηρούσε φιλικές σχέσεις. Παράλληλα, «καταπέλτης» εναντίον της Έφης ήταν, σχετικά με την επίθεση με βιτριόλι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία την κατηγόρησε για άλλη μια φορά για δειλία.

Ο άνδρας αυτός γνώρισε την Έφη μέσω μιας φίλης της, με την οποία είχε ερωτικό δεσμό. Προσήχθη από την αστυνομία στις αρχές του 2021 και εξετάστηκε για να διαπιστωθεί αν εμπλεκόταν στην επίθεση εναντίον της Ιωάννας.

Ο 36χρονος φέρεται να είπε στη Ρούλα Κουσκουρή ότι είχε βρει τον μπελά του με την κατηγορούμενη. Την περιέγραψε ως μια εμμονική γυναίκα που ήθελε να τον έχει του χεριού της.

Όπως ισχυρίστηκε, του ζητούσε επανειλημμένα να παρακολουθεί την Ιωάννα, ενώ τον ρωτούσε πού μπορούσε να βρει βιτριόλι. Ο ίδιος ανέφερε πως κάθε φορά της έλεγε να συνέλθει και να αφήσει τις ανοησίες. Την έβλεπε σαν μια ερωτοχτυπημένη γυναίκα που νόμιζε ότι χάνει τον άνδρα που αγαπά από την Ιωάννα.

Ο ίδιος δεν είχε γνωρίσει ποτέ τον 40χρονο, για τον οποίο υποτίθεται ότι η 36χρονη έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα, ενώ στις επίμονες ερωτήσεις της για το αν είχε παρακολουθήσει την Ιωάννα, εκείνος της έλεγε ψέματα πως το είχε κάνει, πως δεν είχε δει τίποτα και πως πρέπει να βγάλει από το μυαλό της τις όποιες υποψίες.

Υποστηρίζει, επίσης, ότι ουδέποτε τη βοήθησε να προμηθευτεί το βιτριόλι και ότι δεν είχε ερωτική σχέση μαζί της. Όσον αφορά στην κλήση που του έκανε μετά την επίθεση και η οποία κράτησε μόλις 11 δευτερόλεπτα, ο 36χρονος υποστήριξε πως του έλεγε κάτι ακατάληπτα και δεν μπορεί να θυμηθεί με βεβαιότητα αν του είπε «το έκανα».

Αυτό που είπε ήταν ότι από ένα σημείο και μετά δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με την κατηγορούμενη και γι’ αυτό της έκλεισε και το τηλέφωνο. Ερωτήματα ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι αφού έγινε γνωστή η επίθεση και το όνομα του θύματος, ο ίδιος δεν πήγε στην αστυνομία για να καταγγείλει την 36χρονη φίλη του. Όπως λέει φοβήθηκε πολύ και προτίμησε να σωπάσει.

Ωστόσο, όπως έχει γίνει γνωστό, οι δικηγόροι της Ιωάννας έχουν σκοπό να τον καλέσουν στη δίκη για να καταθέσει κι εκεί θα πρέπει να δώσει πειστικές απαντήσεις για τον πιθανό ρόλο του στην επίθεση αλλά και τη σχέση του με την κατηγορούμενη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share