Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Κόλαφος» για το σύντροφό της η παίκτρια ριάλιτι: «Να πληρώσει για όλα...»

«Έσπασε» τη σιωπή της μέσα από την φυλακή

19 Σεπτεμβρίου 2021 10:21
«Κόλαφος» για το σύντροφό της η παίκτρια ριάλιτι: «Να πληρώσει για όλα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άκρως επιθετική απέναντι στο σύντροφό της ήταν η παίκτρια ριάλιτι, που εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνηση κοκαΐνης, με την ίδια να παραχωρεί συνέντευξη στο «Πρώτο Θέμα» μέσα από την φυλακή.

Η ίδια ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά πως δεν έχει καμία ανάμειξη με το όλο θέμα, ενώ εξέφρασε την επιθυμία της να πληρώσει ο σύντροφός της για όλα όσα έγιναν.

Μεταξύ άλλων μίλησε για την ημέρα της σύλληψής της καθώς και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή, με τη μητέρα της επίσης να συγκλονίζει με τις αναφορές της.

Οι δηλώσεις του μοντέλου μέσα από την φυλακή

«Εύχομαι πραγματικά να μην το ζήσει ποτέ κανένας άνθρωπος αυτό. Είναι τρομακτικό και αδιανόητο. Δεν μπορώ να κοιμηθώ. Δεν κοιμάμαι, δεν τρώω, δεν υπάρχω. Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψω την όλη κατάσταση.

Προσπαθώ να είμαι καλά. Εδώ μέσα δεν έχω και πολλές επιλογές. Επειδή βλέπω σε όλα τα μίντια να παίζει το ίδιο μοτίβο με τον ίδιο τίτλο “Μοντέλο πιάστηκε με 7,5 κιλά κοκαΐνη”, θέλω να διαχωρίσω την κατάσταση και να ξεκαθαρίσω ότι αυτό δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Δεν πιάστηκα εγώ με 7,5 κιλά. Το ακριβές και ορθό της υπόθεσης είναι ότι εγώ δεν έχω καμία σχέση με την κοκαΐνη. Ούτε με ναρκωτικές ουσίες, ούτε με τη μεταφορά, ούτε γνώση της συχνότητας της χρήσης, ούτε τίποτε από όλα αυτά.

Το ότι γνώριζα για μία προσωπική χρήση του συντρόφου μου, η οποία υπήρξε παλιότερα και για την οποία είχαμε τσακωθεί πολλές φορές, με αποτέλεσμα να χωρίσουμε και να επιστρέψω τουλάχιστον δύο με τρεις φορές στο πατρικό μου, με αυτό που βλέπω να βγαίνει – εκτός του ότι έχω καταστραφεί-είναι σαν να με δικάζουν για κάτι για το οποίο δεν υπάρχει κανένα στοιχείο. Το να βλέπω ότι συνελήφθη με ποσότητα ναρκωτικών, παρόλο που ούτε καπνίζω, ούτε πίνω, είναι αδιανόητο. Ισοδυναμεί με φόνο και το καταδικάζω. Σκοτώνεις κόσμο με το να μοιράζεις ναρκωτικά» σημειώνει.

Ο σύντροφός σας επιχείρησε να σας πλησιάσει μετά την προφυλάκιση;

Καλώς ή κακώς, είχαμε τέσσερα χρόνια σχέση. Προφανώς και προσπάθησε να μου πει «Συγγνώμη που σου κατέστρεψα τη ζωή. Μας κατέστρεψα…», αλλά αυτή τη στιγμή είναι το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί. Θέλω να καταλάβει το λάθος του και να πληρώσει γι’ αυτό που έκανε σε εμένα. Και το ξέρει ότι θα πληρώσει γι’ αυτό που έχει κάνει και το έχει αποδεχτεί. Εγώ όμως που δεν φταίω και δεν είχα και γνώση των πραγμάτων δεν πρέπει. Είναι άδικο που είμαι εδώ.

Πώς έγινε η σύλληψη;

Μπήκα στο σπίτι μου στις 4. Η έφοδος έγινε στις 7 παρά. Δεν θυμάμαι ακριβή ώρα. Αν γνώριζα το παραμικρό ή ανησυχούσα για το παραμικρό και γνώριζα ότι υπήρχε και ποσότητα στο σπίτι, θα είχα φροντίσει από την πρώτη στιγμή, θα είχα φροντίσει από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο σπίτι μου να απαλλαγώ από ο,τιδήποτε. Και επειδή προφανώς δεν ανησυχούσα για κάτι και προφανώς δεν είχα γνώση της κατάστασης, μπήκα στο σπίτι μου και έκανα τη ρουτίνα μου. Σφουγγάρισα γιατί το σκυλί είχε ουρήσει στο πάτωμα. (…)

Κατά τη στιγμή της εφόδου ήμουν στο μπάνιο και έκανα την ανάγκη μου. Μόλις είχα τελειώσει τις δουλειές, ήθελα να κάνω ένα μπάνιο, να ξεντυθώ, να κάνω την ανάγκη μου. Νόμιζα ότι ήταν ο Δημήτρης. Και επειδή όταν είμαι μόνη μου, βάζω τον σύρτη γιατί φοβάμαι, του φωνάζω “Μισό λεπτό, έρχομαι”. Γιατί ποιος άλλος να έχει το κλειδί του σπιτιού μου; Αυτός συνέχιζε να επιμένει να πάει να ανοίξει την πόρτα.

Και φοβήθηκα γιατί κατάλαβα ότι δεν ήταν ο Δημήτρης και είπα: “Ποιος προσπαθεί να εισβάλει στο σπίτι μου;”. Φώναξα “ποιος είναι;” και δεν μου απάντησαν. Κοίταξα από το ματάκι και μου το είχαν κλείσει. Φώναζα “ποιος είναι; Δεν ανοίγω” και συνέχιζα να φωνάζω γιατί είχα φοβηθεί. Τότε μου είπαν ‘Αστυνομία” και άνοιξα κατευθείαν γιατί φοβήθηκα μην είχε τρακάρει ο Δημήτρης».

Βίντεο ντοκουμέντο πριν τη σύλληψη του 32χρονου για την κοκαΐνη - Οι κινήσεις του λίγο πριν τις χειροπέδες

Βίντεο ντοκουμέντο με τις κινήσεις του 32χρονου συντρόφου της πρώην παίκτριας του Power of Love και μοντέλου, μία ώρα πριν συλληφθεί για την υπόθεση με τα 7,8 κιλά κοκαΐνης, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο καταγράφονται οι κινήσεις του κατηγορούμενου την περασμένη Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, λίγο πριν πέσει στα χέρια των αστυνομικών στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με τον ALPHA, ο 32χρονος και η πρώην παίκτρια του Power of Love και μοντέλο, έφυγαν από το σπίτι τους στις 9 το πρωί και κατευθύνθηκαν προς την Ηλιούπολη. Ο άνδρας άφησε την 29χρονη σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων και επέστρεψε σπίτι του, ενώ έβγαλε βόλτα τον σκύλο του.

Παρέμεινε στην κατοικία όπου διέμενε με την πρώην παίκτρια ριάλιτι, μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 32χρονος μπήκε στο όχημά του και κατευθύνθηκε προς την περιοχή του Νέου Κόσμου. Λίγο πριν τις 2:30 το μεσημέρι πήγε σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων όπου και παρέμεινε για περίπου 25 λεπτά, έως ότου πλυθεί το όχημά του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share