Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Καταπέλτης η μητέρα της παίκτριας ριάλιτι: «Αν θεωρούσα ότι είναι ένοχη, εγώ θα την πήγαινα μέσα»

Κατηγορείται για μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης

18 Σεπτεμβρίου 2021 13:12
Καταπέλτης η μητέρα της παίκτριας ριάλιτι: «Αν θεωρούσα ότι είναι ένοχη, εγώ θα την πήγαινα μέσα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες ώρες περνούν είναι οι γονείς της πρώην παίκτριας ριάλιτι, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη στη φυλακή, κατηγορούμενη για μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης που βρέθηκε στην κατοχή της ίδιας και του συντρόφου της.

Οι γονείς της «έσπασαν» μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και δήλωσαν πεπεισμένοι ότι η αλήθεια θα λάμψει.

«Θα λάμψει η αλήθεια. Αν δεν ήμουν πεπεισμένη για την αθωότητά της δεν θα την υποστήριζα», εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων η μητέρα της στην εκπομπή του Mega και συνέχισε: «Είμαστε διαλυμένοι. Διαλύθηκα, εγώ ήμουν που δέχτηκα το τηλεφώνημα από τη ΓΑΔΑ. Κατέρρευσα. Δεν την έχω δει, μιλάμε μόνο στο τηλέφωνο.

Ήταν σε σοκ, δεν είχε συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Αν ήταν ένοχη δεν θα έβγαινα να μιλήσω, θα είχα κρυφτεί στο χώμα. Θα γυρίσω τη γη ανάποδα αλλά θα ξεκινήσει από το μηδέν και θα σταθεί στα πόδια της. Όταν τα παιδιά μεγαλώνουν κάνουν λάθος επιλογές συντρόφων».

Υπόθεση 29χρονου μοντέλου για ναρκωτικά: «Δεν πέταξα κοκαΐνη στη λεκάνη» - Τι είπε στην απολογία της η πρώην παίκτρια ριάλιτι

Υπόθεση 29χρονου μοντέλου για ναρκωτικά: Το μοντέλο και πρώην παίχτρια ριάλιτι είπε κατά την απολογία της στην ανακρίτρια ότι ανατράπηκε ο κόσμος και η ζωή της λόγω του 32χρονου συντρόφου της καθώς, όπως υποστήριξε, δεν γνώριζε τίποτα για τη μεταφορά της μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης.

Ο 32χρονος σύντροφός την είχε διαβεβαιώσει ότι είχε σταματήσει την χρήση ναρκωτικών αφήνοντας πίσω του αυτό το παρελθόν κάνοντάς της παράλληλα και πρόταση γάμου. Παράλληλα, δείτε ένα βίντεο ντοκουμέντο πριν τη σύλληψη του 32χρονου για την κοκαΐνη και τις κινήσεις του λίγο πριν τις χειροπέδες

Αναλυτικά τι υποστήριξε η 29χρονη

«Κατά τη διάρκεια του ερωτικού μας δεσμού, αντιλήφθηκα ότι ο συγκατηγορούμενος μου έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών, ο ίδιος δε παραδέχτηκε περιστασιακή χρήση κοκαΐνης διαβεβαιώνοντας με πάντα ότι επρόκειτο για περιστασιακή χρήση, που ανά πάσα στιγμή μπορούσε να διακόψει, και είχε την πρόθεση να το κάνει.

Παραταύτα, το γεγονός αυτό αποτέλεσε την αιτία επανειλημμένων χωρισμών μας, καθώς η συμπεριφορά του αυτή δεν ήταν ανεκτή από εμένα ως χαρακτήρα, και βρισκόταν σε πλήρη αντίθεση με τις ευχές μου.

Με διαβεβαιώσεις όμως από την πλευρά του, ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου, και ότι δεν θα ξανακάνει χρήση ναρκωτικών και καθώς ήμουν νέα και τυφλωμένη από έρωτα, με έπειθε να επανασυνδεθούμε.

Πράγματι, τον τελευταίο χρόνο δεν έπεσε στην αντίληψή μου να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών. Ήμουν ερωτευμένη με τον κατηγορούμενο και το ίδιο έδειχνε και εκείνος κι έτσι επακολούθησε η πρόταση γάμου, την οποία αποδέχτηκα τον Αύγουστο του 2021.

Δυστυχώς όμως ο γάμος μου αυτός δεν έμελλε να πραγματοποιηθεί. Τουναντίον, λόγω της εμπλοκής του συγκατηγορουμένου μου, ανατράπηκε ο κόσμος μου και η ζωή μου.

Αντί να ολοκληρώσουμε τις προετοιμασίες και να παντρευτούμε, εξαιτίας της εμπλοκής του χωρίς καμία γνώση η συμμετοχή δική μου, κατακεραυνωμένη από τις εξελίξεις, και μην μπορώντας να συνειδητοποιήσω ακόμα τι έχει συμβεί, βρίσκομαι κρατούμενη, αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες.

Από μία νέα κοπέλα, εργαζόμενοι σε 2,3 δουλειές, φοιτήτρια του ΕΚΠΑ και σπουδάστρια δημοσιογραφίας, φέρομαι ατυχώς σήμερα ως διακινήτρια ναρκωτικών και μάλιστα κατ’ επάγγελμα.

Από μία κοπέλα που ζούσα το όνειρο του γάμου, πιστεύοντας τις υποσχέσεις και τις διαβεβαιώσεις του συντρόφου μου για κοινή ζωή, δημιουργία οικογένειας και παιδιών, τυφλωμένη από τον έρωτα, νιώθω σήμερα προδομένη από τον άνθρωπο που εμπιστεύτηκα για να προχωρήσω τη ζωή μου…

Η συμπεριφορά που είχε επιδείξει το τελευταίο διάστημα, και η αγάπη μου για εκείνον με τύφλωσαν, με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να αντιληφθώ ότι τελικά η θετική μου απάντηση στην πρόταση του θα ήταν και η καταστροφή μου.»

«Δεν πέταξα ναρκωτικά στην τουαλέτα»

Την ίδια στιγμή το 29χρονο μοντέλο αρνείται επίσης ότι επιχείρησε να εξαφανίσει ναρκωτικά όταν οι αστυνομικοί πήγαν για έλεγχο στο σπίτι του συντρόφου της.

«Αρνούμαι ότι αργοπόρησα να ανοίξω την πόρτα του διαμερίσματος. Από την ώρα που ήρθα στο διαμέρισμα περί τις 16.00 μμ, μέχρι και την άφιξη των αστυνομικών στις 18.40μμ, ασχολήθηκα με την τακτοποίηση και καθαριότητα, καθώς κατά την επιστροφή μου, διαπίστωσα ότι ο σκύλος που συγκατηγορούμενού μου είχε ουρήσει εντός του διαμερίσματος, οπότε ήταν η αφορμή να καθαρίσω και όλο το χώρο από τις τρίχες του σκύλου.

Τα δεν ball – τάπερ, τα οποία αναφέρονται στην κατάθεση, αποτελούν τα δοχεία που προορίζονται για το νερό και το φαγητό του σκύλου, τα οποία ασφαλώς και πλένονται στο μπάνιο με αραιωμένη χλωρίνη…Αρνούμαι δε ότι δήλωσα πως πέταξα 20 γραμ. ναρκωτικά στην τουαλέτα, όσον αφορά την αναφερόμενη ηλεκτρονική ζυγαριά, δεν είχα καμία γνώση» είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα σημειώνει ότι άργησε να ανοίξει στους αστυνομικούς επειδή εκείνη την στιγμή έκανε οικιακές εργασίας. «Λόγω των οικιακών εργασιών ήμουν στο σπίτι με όλως ελαφρά περιβολή ενώ κατά την άφιξη των αστυνομικών βρισκόμουν στο μπάνιο για την ανάγκη μου οπότε δε χρειάστηκαν περισσότερο από ένα με δύο λεπτά το πολύ για να βγω από το μπάνιο να φορέσω πρόχειρα ένα ρούχο και να ανοίξω» τόνισε η κατηγορούμενη.

Αναφερόμενη στα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι υποστήριξε πως «Κάποια από αυτά ήταν από εργασία, κάποια από δώρα προ γάμο, και κάποια από δώρα – βοήθειες από το περιβάλλον των δύο οικογενειών μας, για να αντιμετωπίσουμε τα έξοδα του γάμου.»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share