Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: «Ψυχρή εκτελεστής χωρίς ίχνος ανθρωπιάς» - Συνάδελφός της «καρφώνει» την 36χρονη κατηγορούμενη (Video)

Νέες αποκαλύψεις

16 Σεπτεμβρίου 2021 18:44
Επίθεση με βιτριόλι: «Ψυχρή εκτελεστής χωρίς ίχνος ανθρωπιάς» - Συνάδελφός της «καρφώνει» την 36χρονη κατηγορούμενη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με τη δίκη της χρονιάς να έχει ήδη ξεκινήσει, όλο και περισσότερα στόματα ανοίγουν σχετικά με την 36χρονη Έφη, τη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα και κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού. Παράλληλα, το LIVE NEWS αποκάλυψε ότι το πρόσωπο που εμπιστευόταν και άκουγε η δράστρια της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου είχε καταδικαστεί πριν 20 χρόνια για απάτη!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, η 36χρονη εργαζόταν σε εισπρακτική εταιρία και σύμφωνα με μια συνάδελφό της, που επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία της, θεωρείτο ιδανική υπάλληλος.

Αναλάμβανε τις «δύσκολες» περιπτώσεις, πιέζοντας ασφυκτικά τους πελάτες, ενώ δε δίσταζε να τους προσβάλλει για να πετύχει τον στόχο της.

Μιλούσε χωρίς ίχνος συναισθήματος παρά τις αντιδράσεις των ανθρώπων που χρωστούσαν και με παντελή έλλειψη ενσυναίσθησης. Επιπλέον, φαίνεται πως είχε ακατάλληλο ντύσιμο για εργασιακό χώρο.

Επίθεση με βιτριόλι: «Παρακολουθούσε» την Ιωάννα η 36χρονη! Τι έκανε η κατηγορούμενη την ώρα της δίκης; (Video)

Επίθεση με βιτριόλι: Την ώρα που το πανελλήνιο παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα την Ιωάννα Παλιοσπύρου να εμφανίζεται και με μεγαλείο ψυχής να δίνει το «παρών» στην έναρξη της δίκης της φερόμενης ως δράστιδας που προσπάθησε να τη σκοτώσει, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ρίχνοντάς της το βιτριόλι, η κατηγορούμενη παρακολουθούσε από την τηλεόραση όσα συνέβαιναν!

Η φερόμενη ως δράστις της επίθεσης με το βιτριόλι μετήχθη την περασμένη Παρασκευή στις φυλακές Κορυδαλλού από το κατάστημα κράτησης της Θήβας, ωστόσο, δεν τοποθετήθηκε στον γενικό πληθυσμό, αλλά κρατήθηκε σε κελί όπου κρατούνται απομονωμένοι λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την Covid 19 όσοι φτάνουν από άλλες φυλακές.

Ο χώρος αυτός, έχει τηλεόραση κι έτσι, η κατηγορούμενη είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει όσα διαδραματίζονταν έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, στο οποίο έφτασε φορώντας μακριά ρούχα και τις προστατευτικές τις μάσκες το θύμα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Στον Κορυδαλλό θα μείνει για έξι ημέρες, ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να επιστρέψει και πάλι στον Ελαιώνα Θηβών.

Παρότι είχε ενημερώσει ότι θα βρεθεί στο δικαστήριο και γι αυτό έγινε η μεταγωγή της, εξουσιοδότησε το δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου, για όλες τις διαδικασίες, καθώς αποφάσισε να μην αντικρύσει την Ιωάννα, τη νέα γυναίκα που φέρεται να έλουσε με βιτριόλι σε πρόσωπο και σώμα.

Την ίδια ώρα, αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η μητέρα της φερόμενης ως δράστιδας, επιτέθηκε λεκτικά σε δημοσιογράφο που την πήρε τηλέφωνο για να την ρωτήσει αν ήθελε να μοιραστεί κάποιες σκέψεις για τη διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη. «Δεν ντρέπεστε λίγο, έλεος πια, βρωμιάρηδες! Ζώα είστε; Δεν σέβεστε τίποτα; Αντε από εκεί...» ήταν η απάντηση της μητέρας της κατηγορούμενης στη δημοσιογράφο της εκπομπής T - LIVE που επικοινώνησε μαζί της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share