Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η χαρτορίχτρα με τα ματζούνια! Είχε καταδικαστεί για απάτη (Video)

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση

16 Σεπτεμβρίου 2021 18:09
Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η χαρτορίχτρα με τα ματζούνια! Είχε καταδικαστεί για απάτη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το LIVE NEWS αποκάλυψε ότι το πρόσωπο που εμπιστευόταν και άκουγε η δράστρια της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου είχε καταδικαστεί πριν 20 χρόνια για απάτη!

Παράλληλα, την ώρα που το πανελλήνιο παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα την Ιωάννα Παλιοσπύρου να εμφανίζεται και με μεγαλείο ψυχής να δίνει το «παρών» στην έναρξη της δίκης της φερόμενης ως δράστιδας που προσπάθησε να τη σκοτώσει, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ρίχνοντάς της το βιτριόλι, η κατηγορούμενη παρακολουθούσε από την τηλεόραση όσα συνέβαιναν!

Τότε, τον Φεβρουάριο του 2000 η χαρτορίχτρα είχε καταδικαστεί για απάτη έπειτα από καταγγελίες πολιτών, τους οποίους εξαπατούσε αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

Η 67χρονη -τότε, 88χρονη σήμερα- γυναίκα από τα Μέγαρα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 μηνών με τριετή αναστολή και αφέθηκε ελεύθερη, με μόνη μάρτυρα κατηγορίας την αστυνομικό που τη συνέλαβε.

Η γυναίκα αυτή ήταν αυτή που μιλούσε με την 36χρονη δράστρια της επίθεσης με το βιτριόλι και ήταν αυτή που της μιλούσε για μάγια και για λύσεις στα αισθηματικά της προβλήματα.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του LIVE NEWS, η ηλικιωμένη γυναίκα εξακολουθεί να δέχεται κόσμο στο σπίτι της και να συνεχίζει τη «δράση» της.

Επίθεση με βιτριόλι: Δύσκολες ώρες για τον 40χρονο που έγινε εν αγνοία του «πέτρα του σκανδάλου» - Οι καταθέσεις του και ο λόγος που δεν πήγε στη δίκη

Επίθεση με βιτριόλι: Δύσκολες είναι οι ώρες για τον 40χρονο που έγινε εν αγνοία του «πέτρα του σκανδάλου» με την 36χρονη κατηγορούμενη να έχει εμμονή μαζί του με αποτέλεσμα να οδηγείται στην επίθεση με το βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Τα όσα φέρεται να είπε ο 40χρονος στις δύο καταθέσεις που έδωσε στις 10 και 11 Ιουνίου του 2020 για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα, παρουσίασε το μεσημέρι της Πέμπτης η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 40χρονος κατέθεσε το πώς γνωρίστηκε με την 36χρονη κατηγορουμένη σε καφενείο στου Ζωγράφου. Εν συνεχεία ανέφερε ότι επικοινωνούσαν μέσω messenger φιλικά για να αναπτύξουν ελεύθερη ερωτική σχέση για μία διετία. Υποστήριξε ότι στη σχέση αυτή δεν υπήρχε πίεση ούτε έμεναν μαζί με την δράστιδα της επίθεσης, απλά κατοικούσαν στην ίδια περιοχή.

Σε ό,τι αφορά το θύμα, την Ιωάννα Παλιοσπύρου, ανέφερε πως του προτάθηκε ως φίλη σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και της έκανε αίτημα φιλίας έχοντας ανταλλάξει 4-5 φορές τυπικά μηνύματα.

Μία μέρα αργότερα ζήτησε ο ίδιος να καταθέσει ξανά προσθέτοντας μία φράση στα όσα είπε. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως «η κατηγορουμένη ήταν χαμογελαστή, ευδιάθετη, χωρίς πίεση και καλό παιδί».

Τι ανέφερε ο δικηγόρος του 40χρονου

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, δύσκολες ώρες περνά ο 40χρονος που εν αγνοία του έγινε “πέτρα του σκανδάλου” και εμμονή της 36χρονης που επιτέθηκε με το βιτριόλι στην Ιωάννα.

Όπως φέρεται να είπε ο δικηγόρος του, ο εντολέας του θέλει να απεμπλακεί απ’ αυτή την υπόθεση. Νιώθει εν μέρει θύμα και βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Σε ό,τι αφορά στη χθεσινή του απουσία από τη δίκη, όπως προκύπτει από το στενό του περιβάλλον δεν πήγε στο δικαστήριο για να αποφύγει την έκθεση στα φλας της δημοσιότητας και αδυνατεί να αντιληφθεί γιατί έχει εμπλακεί σ’ αυτή την υπόθεση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share