Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Νίκος Πλέσσας: Έπεσε να κοιμηθεί και δεν ξύπνησε ποτέ!

Σοκ από τον χαμό 34χρονου

16 Σεπτεμβρίου 2021 15:07
Πέθανε ο Νίκος Πλέσσας: Έπεσε να κοιμηθεί και δεν ξύπνησε ποτέ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην θλίψη βυθίστηκε χθες η μικρή κοινωνία του Κατακόλου και όλη η ευρύτερη περιοχή από τον ξαφνικό θάνατο του Νίκου Πλέσσα σε ηλικία μόλις 34 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Patrisnews, ο αδικοχαμένος αλιέας υπέστη ανακοπή καρδιάς χθες το μεσημέρι στον ύπνο του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Νίκος Πλέσσας ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στο Κατάκολο, μέρος που γεννήθηκε, μεγάλωσε και δραστηριοποιούταν επαγγελματικά ενώ όσοι τον γνώριζαν εκφράζονταν με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα και την καλοσύνη του πάντα χαμογελαστού νέου γι’ αυτό και η απώλεια του είναι δυσβάσταχτη για την οικογένειά του και τους πολλούς φίλους που είχε.

Πέθανε ο Νίκος Πλέσσας

Ο εκλιπών φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας με την καρδιά του ενώ με τον ίδιο τρόπο είχε φύγει από την ζωή πριν από δέκα χρόνια και ο πατέρας του.

Στο Κατάκολο ζούσε με την μητέρα του, αφού η αδελφή του βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους στην Ζάκυνθο.

Πέθανε ο Νικόλαος Νταβατζής: Ο Καστοριανής καταγωγής δημιουργός του History Channel

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών ο Νικόλαος Νταβατζής, o ομογενής που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία των τηλεοπτικών δικτύων της καλωδιακής τηλεόρασης Α&Ε και του History Channel που σήμερα παρακολουθούν 335 εκατομμύρια νοικοκυριά σε όλο τον κόσμο.

Ο Νικόλαος Νταβατζής γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη. Ο πατέρας του ήταν γουναράς από την Καστοριά, ο οποίος μετανάστευσε στις Η.Π.Α. το 1930. Μετά τη φοίτησή του στο Λύκειο Bryant High School στην Αστόρια, ο Ν. Νταβατζής πήρε Μπάτσελορ στα Οικονομικά και Μάστερ στην Κοινωνιολογία από το St. John’s University.

Πέθανε ο Νικόλαος Νταβατζής

Ηταν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της A&E (πρώην Arts & Entertainment Network), το οποίο διηύθυνε από το 1983 έως το 2005 ως κοινή επιχείρηση της Hearst Corporation και της τηλεοπτικής ομάδας Disney-ABC. Το 1995 εισήγαγε το History Channel και παρέμεινε ισχυρός υποστηρικτής του προγραμματισμού εκπαιδευτικών και δημοσίων υποθέσεων.

Το 2006 ο πρόεδρος Τζορτζ Μπους του απένειμε το Εθνικό Μετάλλιο Ανθρωπιστικών Σπουδών ενώ το 1989 η γαλλική κυβέρνηση τον ανέδειξε σε "chevalier" του Τάγματος των Τεχνών και των Γραμμάτων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share