Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 23χρονου που εξανάγκαζε ανήλικη σε ερωτική επαφή - Την απειλούσε με διαρροή ροζ βίντεο

Είχε αναρτήσει ημίγυμνη φωτογραφία της κοπέλας

16 Σεπτεμβρίου 2021 11:19
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 23χρονου που εξανάγκαζε ανήλικη σε ερωτική επαφή - Την απειλούσε με διαρροή ροζ βίντεο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη σύλληψη ενός 23χρονου που εξανάγκαζε 15χρονη σε ερωτική επαφή προχώρησε η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από καταγγελία.

Σύμφωνα με την καταγγελία, κατά το χρονικό διάστημα Ιουλίου έως και 14/09/2021, ενώ είχαν συνάψει σχέση, ο 23χρονος κάποιες φορές εξανάγκαζε την ανήλικη σε ερωτική επαφή είτε με χρήση σωματικής βίας είτε υπό την απειλή διαρροής βίντεο με προσωπικές τους στιγμές στο διαδικτυακό χώρο, το οποίο θα κοινοποιούσε και στους γονείς της. Επιπρόσθετα, ο νεαρός άντρας, από προφίλ που διατηρεί σε εφαρμογή μέσου κοινωνικής δικτύωσης, είχε αναρτήσει ημίγυμνη φωτογραφία της κοπέλας συνοδευόμενη από εξυβριστικό λογότυπο. Κατά τη διάρκεια δε της σχέσης τους, αναφέρεται ότι προχώρησε σε χρήση σωματικής βίας προκαλώντας στην παθούσα απλή σωματική βλάβη, ενώ παράλληλα απείλησε και το οικογενειακό της περιβάλλον ζητώντας επίμονα αυτή να παραμείνει μαζί του.

σύλληψη 23χρονου θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για υπόθεση βιασμού σε βάρος ανήλικης που είναι κάτω των 15 ετών, από τον 23χρονο σύντροφό της, απειλής διαρροής βιντεοληπτικού υλικού στο οποίο φαίνονταν σε προσωπικές τους στιγμές, πορνογραφίας ανηλίκων, απλής σωματικής βλάβης και απειλής σε βάρος οικογενειακού περιβάλλοντος της παθούσας, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου και συνελήφθη ο προαναφερόμενος άντρας.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

(2) ζευγάρια χειροπέδες
(2) κινητά τηλέφωνα
φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής
(2) USB sticks
Κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή και
Μία κάμερα.

Σημειώνεται ότι, από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον κατασχεμένο φορητό υπολογιστή, βρέθηκαν αρχεία φωτογραφιών που απεικονίζουν την παθούσα με τον δράστη σε προσωπικές στιγμές.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα και ο δράστης θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Φρίκη: Έφηβος βίασε ανήλικη μέσα στη θάλασσα και δεν το κατάλαβε κανείς

Φρίκη: Έφηβος βίασε ανήλικη μέσα στη θάλασσα και δεν το κατάλαβε κανείς

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη σε μια ανήλικη κοπέλα μέσα στη θάλασσα από έναν 17χρονο.

Ο έφηβος παρέσυρε στα βαθιά το ανήλικο κορίτσι, ικανοποιώντας τη διαστροφή του χωρίς να τον δουν οι άλλοι λουόμενοι και τη βίασε.

Το άτυχο κορίτσι φέρεται να κακοποιήθηκε σεξουαλικά μέσα στο νερό, στο Ντόρσετ, μπροστά σε λουόμενους, στων οποίων μάλιστα την αντίληψη δεν υπέπεσε η φρικιαστική αυτή πράξη. Η 15χρονη έπαιζε, μαζί με φίλους της, με μια μπάλα, η οποία προσγειώθηκε μπροστά στον 17χρονο.

Πακιστανικής καταγωγής ο δράστης

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό ενός εφήβου, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε μια 15χρονη μέσα στη θάλασσα, έχουν εξαπολύσει οι αρχές του Μπόρνμουθ στη Βρετανία.

βιασμός θάλασσα

Ο τελευταίος, αφού τους την πέταξε πίσω, της έπιασε κουβέντα, παρασύροντάς την τελικά πιο βαθιά στη θάλασσα, όπου φέρεται να ικανοποίησε τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του.

Ο δράστης είπε στο κορίτσι ότι ήταν 17 ετών και ταξίδευε στο Μπέρμιγχαμ, ενώ φέρεται να είναι πακιστανικής καταγωγής.Η αστυνομία απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για το περιστατικό να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

«Μια πλήρης έρευνα για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ το θύμα λαμβάνει υποστήριξη. Γνωρίζουμε ότι στην παραλία είχε πολύ κόσμο εκείνη την ημέρα και κάποιος μπορεί να είδε κάτι», ανέφερε ο επιθεωρητής ντετέκτιβ Wayne Seymour, προσθέτοντας:

«Επίσης, θα ήθελα να παρακαλέσω όποιον βρισκόταν στην παραλία κοντά στο Oceanarium να ελέγξει τυχόν φωτογραφίες ή βιντεοσκοπημένα βίντεο για να δει αν έχει τραβήξει κάτι σχετικό».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share