Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Mad Clip: Αυτή είναι η αιτία του τροχαίου - «Κλείνει» ο φάκελος του δυστυχήματος

Η απόφαση της τροχαίας

15 Σεπτεμβρίου 2021 13:42
Mad Clip: Αυτή είναι η αιτία του τροχαίου - «Κλείνει» ο φάκελος του δυστυχήματος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Mad Clip: Εξελίξεις σημειώθηκαν αναφορικά με το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα που κόστισε την ζωή στον διάσημο τράπερ, με την τροχαία να αποφασίζει να κλείσει τον φάκελο της υπόθεσης, καταλήγοντας στο ποιος φέρει ευθύνη για την πρόκληση του ατυχήματος. Ενώ, σε καταγγελίες «βόμβα» προέβη η μητέρα του Mad Clip.

Όπως μεταδόθηκε στο κανάλι του ΑΝΤ1, η Αστυνομία έχει πάρει τις τελικές της αποφάσεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεση, με τον φάκελο να κλείνει με υπαιτιότητα του οδηγού.

Από την πλευρά της η οικογένεια του τραγουδιστή επιθυμεί να γίνει μια νέα έρευνα από από τεχνικό σύμβουλο που έβαλε η ίδια, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει εμπλοκή ενός άλλου αυτοκινήτου.

Ο διαγνωστικός έλεγχος που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες, ίσως δείξει», όπως λέει ο κ. Μαδιάς, αν το αυτοκίνητο είχε κάποιο πρόβλημα. «Ευελπιστούμε να ανακτήσουμε πλήρη στοιχεία για το τι ακριβώς συνέβη σε όλες τις ηλεκτρονικές μονάδες του συστήματος του εγκεφάλου του αυτοκινήτου».

Όλη η αλήθεια για την περιουσία του Mad Clip: Ήταν εκατομμυριούχος! Υπάρχει χρυσός σε τραπεζικές θυρίδες του τραγουδιστή;

Το Πρωινό πρόβαλε ένα βίντεο, όπου ο Mad Clip δείχνει τα πανάκριβα χρυσαφικά του. Ο πασίγνωστος τράπερ ήταν περιζήτητος σε Ελλάδα και Κύπρο με 240 ζωντανές εμφανίσεις τον χρόνο. Παράλληλα, ακούστε το τραγούδι του Mad Clip που δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει.

Η περιουσία του υπολογίζεται πως είναι πάνω από 1εκ. ευρώ! Υπάρχει χρυσός σε τραπεζικές θυρίδες του αδικοχαμένου τραγουδιστή; Είχε δώσει σε φιλικά του πρόσωπα να κρατήσουν χρήματα;

Τι συμβαίνει με την περιουσία του Mad Clip

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share