Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ανατριχιαστικό! Αυτό είναι το τραγούδι του Mad Clip που δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει

Δείτε αποσπάσματα από την τελευταία συνέντευξη του

13 Σεπτεμβρίου 2021 22:43
Ανατριχιαστικό! Αυτό είναι το τραγούδι του Mad Clip που δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Mad Clip ήταν ένας νέος σε ηλικία καλλιτέχνης, ο οποίος είχε πολλά ακόμη να δώσει στο ελληνικό τραγούδι. Ήδη, ήταν άκρως δημοφιλής με αρκετά σημαντικό κομμάτι της ελληνικής νεολαίας, όμως το ατύχημα που είχε του έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα τραγούδι που ο τράπερ δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει. Παράλληλα, το κανάλι μετέδωσε για πρώτη φορά αποσπάσματα που ο τραγουδιστής είχε παραχωρήσει την εκπομπή του ΑΝΤ1 Special Report.

«Είναι μια μουσική που θα σου βγάλει κάτι σκοτεινό, θα σου βγει κάτι σκοτεινό. Μια σκοτεινή σκέψη. Κάτι ανεβαστικό, θα πας λίγο πιο πάρτι. Δηλαδή ανάλογα το πως θα μου μιλήσει εμένα η παραγωγή, μετά θα χτίσω τριγύρω στίχους, τριγύρω από την μελωδία της παραγωγής», έλεγε ο Mad Clip σε αυτήν, λίγο πριν χάσει τη ζωή του στην άσφαλτο.

Δημοσιογράφος: Ποια είναι η διαδικασία, πώς γίνεται όταν γράφετε ένα τραγούδι, περιγράψτε μου λίγο.

Mad Clip: Κοίτα τις περισσότερες φορές μπορεί να έχω οργανώσει κάποια σκέψη και να του πω του Eddy, θα περάσουμε ξέρω γω, κάποια κουπλέ ή κάτι τραγούδια κ.τ.λ. Θα έρθω, βάζουμε τη παραγωγή μες το πρόγραμμα, και μετά από κει και πέρα ξεκινάει η ηχογράφηση. Μερικές φορές που μπορεί να έρθω και αν δημιουργηθεί εκείνη την στιγμή χωρίς κάποιο πλάνο. Μπορεί ο Eddy να βρει κάποια παραγωγή που να ηχητικά να ξέρει ότι θα μου κάνει το κλικ.

Δημοσιογράφος: Πώς θεωρείς κατάφερες εσύ να ξεχωρίσεις;

Mad Clip: Κατάφερα να ξεχωρίσω επειδή τα τραγούδια μου ήταν με τέτοιο τρόπο ωμά, που έλεγα πάντα ό,τι πίστευα, και σίγουρα έπαιξε ρόλο η φωνή μου, που μπαίνω σε ένα τραγούδι και ξέρεις ότι μπαίνω εγώ, κατάλαβες… Είναι πολύ σημαντικό να έχεις κάτι χαρακτηριστικό ηχητικά πάνω σου, είτε είναι κάτι που λες εσύ είτε είναι κάπως που ακούγεσαι εσύ, δηλαδή όλοι οι καλλιτέχνες που έχουν μπει σε μια σωστή λωρίδα, χωρίς να βλέπεις το όνομα τους μέσα στον τίτλο, με το που ακούσεις ξέρεις ότι είναι ο έτσι, ο αλλιώς, είναι αυτός.

Πριν από περίπου έναν χρόνο, ηχογράφησε με το στενό φίλο του και μουσικό παραγωγό, Popay Edi, το εν λόγω τραγούδι, το οποίο έχει αγγλικό στίχο. «Στα αγγλικά, δυστυχώς, αυτή η χώρα δεν είναι έτοιμη για αγγλικό στίχο από Έλληνα κάτοικο. Κατάλαβες; Δεν θα σεβαστεί ο Έλληνας το ξένο ραπ από τον ντόπιο που είναι εδώ πέρα και καλά», είχε τονίσει. Το τραγούδι θα κυκλοφορούσε στο εγγύς μέλλον. Δεν πρόλαβε.

Δημοσιογράφος: Ανησυχείς για το μέλλον σου;

Mad Clip: Όχι. Δεν… Οι ανησυχίες μου είναι διαφορετικές πλέον, δηλαδή εγώ θέλω πάντα να εξελίσσομαι, το να ξέρεις, να φτιάξω μια πολύ γερή βάση, όχι μόνο για μένα, για φίλους και οικογένεια, τέτοιες είναι οι ανησυχίες μου, το άγχος μου είναι να συνέχεια να σπρώχνω όλο και πιο πολύ για να μπορέσω να φτιάξω όλη τη φάση μου.

Δημοσιογράφος: Μέχρι πότε θα ραπάρεις;

Mad Clip: Αυτό θα το διαλέξει ο κόσμος. Εγώ θα τηρήσω να καταλάβω όταν αρχίζει και περνάει η μπογιά μου, να το συνειδητοποιήσω, να το καταλάβω, να βλέπω τα νούμερα. Και με το που καταλάβω ότι τα νούμερα αρχίζουν να κάνουν κοιλιά, ας πούμε, θα πρέπει και εγώ να φύγω σαν κύριος. Αυτό είναι σημαντικό.

Αυτό είναι το τελευταίο του τραγούδι

Άγριο ξέσπασμα από τον παππού του Mad Clip για την Αρετή - «Μας κοιτούσε σαν τη βαρυπενθούσα χήρα»

Στο Πρωινό μίλησε το πρωί της Δευτέρας (13/9) ο παππούς του Mad Clip, ο οποίος για ακόμη μια φορά προχώρησε σ' ένα άνευ προηγούμενου ξέσπασμα. Ο ίδιος, φανερή θλιμμένος από την απώλεια του εγγονού του, αναφέρθηκε ξανά στην πρώην σύντροφο του τράπερ, Αρετή και στο γεγονός πως δεν τους χαιρέτησε στην κηδεία, ενώ σε ένα παρόμοιο ξέσπασμα είχε προχωρήσει και πριν από μερικές ημέρες.

Θρίλερ με το θάνατο του Mad Clip: Αυτό το πρόβλημα στο αυτοκίνητο τον έφερε στο μοιραίο τροχαίο!

Οι δηλώσεις του παππού του Mad Clip για την Αρετή

«Πονάω πολύ, όπως πονάει όλη η οικογένεια. Τον είχα δει τελευταία φορά στις 20 Ιουλίου και όταν ήταν να φύγω μου είπε σε αγαπάω. Μετά πήγα σπίτι του, χτύπησα το κουδούνι και δεν είχε ανταπόκριση, μπορεί να είχε ρήξη με την κοπέλα.

Εγώ γνωρίζω ότι ο εγγονός μου την αγαπούσε σφόδρα και ήθελε να την παντρευτεί. Όταν ήταν να πάρει την Πόρσε ήταν στο σπίτι μου ο εγγονός μου, ο πατέρας του και η υπόλοιπη οικογένεια και του είπα ότι η Αρετή τον κοροϊδεύει. Χρήματα υπήρχαν πολλά αλλά εμείς δε βρήκαμε τίποτα. Εκείνη που ξέρει για τα χρήματα είναι η Αρετή.

Ο εγγονός μου έκανε πολλά έξοδα. Και για την Αρετή και σε φίλους του. Δε λέω πως όλα τα λεφτά που έβγαλε ο Παναγιώτης τα κράτησε η Αρετή. Αλλά γνωρίζει αυτή το τι ακριβώς έχει γίνει. Τραπεζικούς λογαριασμούς δεν έχει, δεν άφηνε λεφτά. Του είχα πει να τα βάζει στην τράπεζα, αλλά δεν με άκουσε.

Η Αρετή δε με γνώριζε; Με έχει αγκαλιάσει δυο φορές. Όταν πήγαινα στο σπίτι του Παναγιώτη ήταν εκεί. Η Αρετή ήταν στα μέσα και στα έξω. Εγώ άκουσα πως είπε η Αρετή πως είχαν κάποια σχέση και δεν τα βρήκαν.

Η Αρετή ήρθε στην κηδεία και καθόμασταν στις καρέκλες. Πήγε στην μητέρα του Παναγιώτη και μίλαγαν. Δεν μας χαιρέτησε. Εμείς τι είμαστε; Είναι διαγωγή αυτή που έδειξε, που μας κοίταγε σαν τη βαρυπενθούσα χήρα;»

Έκλεισε η υπόθεση του τροχαίου

Μετά το ηχητικό ντοκουμέντο που έφερε στο φως η εκπομπή Super Κατερίνα με τα τελευταία λόγια του Mad Clip πριν πεθάνει, το Πρωινό μετέφερε όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του τροχαίου που του κόστισε τη ζωή μόλις στα 34 του.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τάσο Τεργιάκη, η υπόθεση του τροχαίου έκλεισε για την αστυνομία, μιας και πλέον είναι σίγουρο πως δεν εμπλέκεται δεύτερο αυτοκίνητο.

«Συνομιλώντας το Σαββατοκύριακο με αστυνομικούς, μου είπαν ότι η υπόθεση του τροχαίου για την αστυνομία έχει κλείσει ως τροχαίο με ευθύνη του οδηγού. Αν και θα γίνει πραγματογνωμοσύνη από τεχνικό σύμβουλο που έβαλε η οικογένεια, δεν προκύπτει η εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου, δεν υπάρχει πρόβλημα στον δρόμο.

Δηλαδή κακοτεχνίες ή νερό. Εκεί έχει καταλήξει η αστυνομία. Η αστυνομία έχει κάνει την έκθεσή της. Ρώτησα για τα προσωπικά αντικείμενα του Mad Clip και μου είπαν ότι δόθηκαν στον πατέρα και τα κλειδιά και τα προσωπικά αντικείμενα» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share