Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Ανατροπή με την 36χρονη βιτριολίστρια! Δεύτερες σκέψεις για την παρουσία της στη δίκη (Video)

Τότε θα βγει η απόφαση για την 36χρονη

15 Σεπτεμβρίου 2021 09:04
Επίθεση με βιτριόλι: Ανατροπή με την 36χρονη βιτριολίστρια! Δεύτερες σκέψεις για την παρουσία της στη δίκη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επίθεση με βιτριόλι: Ανατροπή φαίνεται να έχουμε με την 36χρονη βιτριολίστρια καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για την παρουσία της στη δίκη.

Από την άλλη η Ιωάννα Πλαιοσπύρου 16 μήνες μετά την σοκαριστική επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα θα δώσει το παρών όπως έχει πει. Η δημοσιογράφος, Νάντια Αλεξίου, μάς ενημερώνει για τις τελευταίες πληροφορίες.

Δείτε στο βίντεο όλες τις τελευταίες εξελίξεις:

Επίθεση με βιτριόλι: Ραγδαίες εξελίξεις - Τότε θα βγει η απόφαση για την 36χρονη

Εξελίξεις φαίνεται πως θα υπάρξουν στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, καθώς υπάρχει μια σαφής εκτίμηση για το πότε θα βγει η απόφαση για την 36χρονη Έφη.

Για την δύσκολη κατάσταση την οποία καλείται να αντιμετωπίσει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα, καθώς σήμερα (15/9) ξεκινά η δίκη για την υπόθεση μίλησε ο δικηγόρος της, Ν. Αλεξανδρής, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η Ιωάννα ξαναζεί τις συνθήκες της επίθεσης με αποτέλεσμα η θεραπεία να έχει πάει πίσω γιατί τέτοιου είδους καταστάσεις θέλουν και ψυχική ηρεμία»

«Το κυριότερο που περιμένει είναι απαντήσεις και την τιμωρία της δράστιδος γιατί ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω και δεν θα αποκατασταθεί η όψη και η λειτουργία της» πρόσθεσε ο κ. Αλεξανδρής για το τι περιμένει η Ιωάννα από τη δίκη.

Κατά την εκτίμηση του δικηγόρου «με δεδομένο ότι τέλη Νοεμβρίου θα πρέπει να τεθεί θέμα αποφυλάκισης της κατηγορούμενης εκτιμώ ότι μέχρι τις 10 Νοεμβρίου θα έχουμε την απόφαση» προσθέτοντας ότι στη δίκη θα καταθέσουν περίπου 35 με 40 μάρτυρες και από τις δύο πλευρές, ως επί το πλείστον άνθρωποι που ενεπλάκησαν με την υπόθεση

Η Ιωάννα περιμένει απαντήσεις, επίσης, όσον αφορά το «γιατί;» της επίθεσης, πρόσθεσε ο κ. Αλεξανδρής σημειώνοντας ότι «εχει σημασία στα πλαίσια της έρευνας που είναι σε εξέλιξη ποιοι είναι αυτοί με τους οποίους μίλησε πριν και μετά η κατηγορούμενη και ποιο ρόλο έπαιξαν. Έχω μεγάλη δόση βεβαιότητας ότι υπήρξαν συνεργοί. Ήταν ένας χρόνος που γινόταν προετοιμασία για το έγκλημα. Οι συγκεκριμένες πράξεις που περιλαμβάνονται στη δικογραφία δεν μπορούσαν να γίνουν από έναν άνθρωπο». «Μιλάμε για μια άριστα οργανωμένη επίθεση δεδομένου ότι δεν σχετίζεται άτομο με το οργανωμένο έγκλημα» συμπλήρωσε ο δικηγόρος της Ιωάννας μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Το δικαίωμα της σιωπής που άσκησε η κατηγορούμενη δείχνει το χαρακτήρα της αλλά και προστατεύει τους ανθρώπους που τη βοήθησαν. Είναι, όμως, επιβαρυντικό στοιχείο γιατί στην απόφαση του δικαστηρίου παίζουν ρόλο κάθε ενέργεια του κάθε κατηγορούμενου» κατέληξε ο δικηγόρος της Ιωάννας, του θύματος της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share