Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021

Επίθεση με βιτριόλι: Αδημοσίευτες φωτογραφίες μετά την τραγωδία που άλλαξε τη ζωή της Ιωάννας - Ο διάλογος με τη χαρτορίχτρα που άναψε «φωτιές» (Video)

Η εμμονή της 36χρονης

14 Σεπτεμβρίου 2021 13:24
Επίθεση με βιτριόλι: Αδημοσίευτες φωτογραφίες μετά την τραγωδία που άλλαξε τη ζωή της Ιωάννας - Ο διάλογος με τη χαρτορίχτρα που άναψε «φωτιές» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Ιωάννα Παλιοσπύρου είδε όλη της τη ζωή να αλλάζει στις 20 Μαϊου 2020, καθώς μια γυναίκα αποφάσισε να της ρίξει βιτριόλι και να της καταστρέψει το πρόσωπο.

Η δράστις θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για τις αποτρόπαιες πράξεις της σε λίγες μέρες και η Ιωάννα θα βρεθεί ενώπιον της για να την αντιμετωπίσει. Ενώ, μόλις ένα 24ωρο έμεινε για την πολύκροτη δίκη, όπως έχει χαρακτηριστεί, η ακροαματική διαδικασία στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας κατά την οποία η 37χρονη βιτριολίστρια θα κληθεί μπροστά στους δικαστές και στο θύμα της την Ιωάννα Παλιοσπύρου, να απολογηθεί για όλα όσα προκάλεσαν την επίθεση με βιτριόλι στο πρόσωπο και στο σώμα της όμορφης 34χρονης στις 20 Μαΐου 2020.

Το Mega παρουσίασε αδημοσίευτες φωτογραφίες από το μέρος όπου έγινε η τραγική επίθεση που θα μπορούσε να της κοστίσει τη ζωή. Οι φωτογραφίες δείχνουν το σημείο δίπλα στο ασανσέρ όπου έπεσε το βιτριόλι και οι τοίχοι φαίνεται να έχουν ακόμη πάνω τους το καυστικό υγρό.

Επίθεση με βιτριόλι

Η δράστις είχε κρυφτεί στα σκαλιά και περίμενε να εμφανιστεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου και διακρίνονται τα αποτυπώματα από τα παπούτσια της. Μάλιστα, τα αποτυπώματα είναι στοιχεία τα οποία άφησε πίσω της όταν ετοιμαζόταν να διαφύγει με το ταξί που την περίμενε.

Η συζήτηση με τη χαρτορίχτρα και η εμμονή της 36χρονης

Η 36χρονη αποφάσισε να “παίξει” ένα σκληρό παιχνίδι στην Ιωάννα καθώς η επίθεση με βιτριόλι, έμελλε να καταστρέψει μεγάλο κομμάτι του προσώπου της.

Σύμφωνα με το Mega, η δράστις είχε δει μια χαρτορίχτρα με την οποία είχαν μια συζήτηση σχετικά με όσα “έβλεπε’ στα χαρτιά και σοκάρουν οι αποκαλύψεις:

Ακολουθεί μέρος της συζήτησης:

Χαρτορίχτρα: Η άλλη η γυναίκα ποια είναι που υπάρχει στη ζωή του;

Δράστις: Σε ποιον;

Χαρτορίχτρα: Άσ’ τον άλλον. Στον καινούριο.

Δράστις: Δεν ξέρω… Εσύ θα μου πεις

Χαρτορίχτρα: Βλέπω και μία άλλη γυναίκα. Τώρα… έχουνε χωρίσει… είναι στα χωρίσματα…

Κατηγορούμενη: Υπήρχε μία σχέση.

Χαρτορίχτρα: Μπράβο.

Δράστις: Έχουν χωρίσει αλλά μπορεί να μην το έχει ξεπεράσει ακόμα.

Χαρτορίχτρα: Ναι. Αλλά δεν ξαναγίνεται.

Δράστις: Ωραίο αυτό.

Χαρτορίχτρα: Δεν υπάρχει περίπτωση.

Δράστις: Ωραία μέχρι εδώ.

Χαρτορίχτρα: Κι αυτή έχει άλλον.

Δράστις: Δεν νομίζω, αλλά…

Χαρτορίχτρα: Εγώ ξέρω ότι παίζεται μ’ έναν άλλον τώρα.

Δράστις: Μπορεί… Πες… ο… και ο … . Ο καινούριος είναι ο … και ο παλιός ο … . Θέλω να δεις όμως και για τον… αν θα ξαναγυρίσει, αν θα…

Χαρτορίχτρα: Θα δω… θα δω… Μπορείς να μου πεις τι σε φοβίζει πάνω σ’ αυτόν τον άνθρωπο; Τον καινούριο…

Δράστις: Ότι είναι άπιστος. Θέλω να δω αν έχει άλλη. Και ο ένας και ο άλλος.

Χαρτορίχτρα: Εδώ υπάρχουν αμφιβολίες και οι αμφιβολίες είναι δικαιολογημένες.

Δράστις: Α γεια σου. Αυτό ήθελα να δω.

Η δράστις επισκεπτόταν πολύ συχνά χαρτορίχτρες οι οποίες ήξεραν πολύ καλά τι να της πουν για να μπορέσουν να συνεχίσουν να δέχονται τις επισκέψεις της ενώ η ίδια φαίνεται να πίστευε τα πάντα, με αποτέλεσμα να φουντώνει ακόμη περισσότερο η ζήλια της. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνει ακόμη πιο έξαλλη και να πραγματοποιήσει τη σοκαριστική επίθεση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share