Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρίλερ στη Σάμο: Αγνοείται αεροσκάφος - Αγωνία για τους δύο επιβάτες

Έχει καταπέσει στην περιοχή Ποτοκάκι

13 Σεπτεμβρίου 2021 20:41
Θρίλερ στη Σάμο: Αγνοείται αεροσκάφος - Αγωνία για τους δύο επιβάτες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη κοντά στη Σάμο, καθώς αγνοείται αεροσκάφος τύπου Τσέσνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, το μικρό αεροσκάφος έπεσε σε θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Σάμου. Αμεσα δόθηκε εντολή να ξεκινήσει επιχείρηση έρευνας και διάσωσης για ιδιωτικό αεροπλάνο από αερολέσχη της περιοχής. Ωστόσο συνετρίβη στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος έξω από τη Μόσχα.

Θρίλερ στη Σάμο: Αγνοείται αεροσκάφος τύπου Τσέσνα

Ήδη στη θαλάσσια περιοχή όπου έπεσε το ιδιωτικό μονοκινητήριο αεροσκάφος, έχουν σπεύσει σκάφη της ελληνικής ακτοφυλακής και του λιμενικού, όπως και ιδιωτικά, έτσι ώστε να εκτελέσουν την εντολή έρευνας και διάσωσης που έχει δοθεί.

Η περιοχή του αεροδρομίου της Σάμου

Η περιοχή του αεροδρομίου της Σάμου

Πληροφορίες για το αεροσκάφος

Πρόκειται για ιδιωτική πτήση από το Ισραήλ με τελικό προορισμό τη Σάμο. Οπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, το αεροσκάφος αντιμετώπισε πρόβλημα λίγο πριν την προσγείωση. Μάλιστα, πληροφορίες από την ΕΡΤ, οι οποίες δεν επιβεβαιώνονται ακόμα, οι δύο επιβαίνοντες έχουν εντοπιστεί, χωρίς όμως να γίνεται λόγος για την κατάσταση της υγείας τους.

Θρίλερ στη Σάμο: Αγνοείται αεροσκάφος τύπου Τσέσνα

Συντριβή αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας!

Αεροσκάφος τύπου Mirage της Πολεμικής Αεροπορίας του Πακιστάν συνετρίβη κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής αποστολής στην επαρχία Παντζάμπ. Τραγωδία είχαμε στην Γαλλία πριν λίγες μέρες, με τρεις νεκρούς, από πτώση ελικοπτέρου.

«Η Πολεμική Αεροπορία του Πακιστάν αναφέρει με λύπη ότι εκπαιδευτικό αεροσκάφος PAF FT-7PG, ενώ επέστρεψε από τακτική επιχειρησιακή εκπαιδευτική αποστολή, συνετρίβη κατά την προσγείωση στην αεροπορική βάση του Πεσαβάρ» ανακοίνωσαν οι ένοπλες δυνάμεις του Πακιστάν.

Το Αρχηγείο Αεροπορίας συγκρότησε επιτροπή για να διερευνηθούν τα αίτια πίσω από τη συντριβή. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, δεν υπάρχουν θύματα.

Συνετρίβη μαχητικό αεροσκάφος! Νεκροί οι δύο πιλότοι!

Σημειώθηκε συντριβή μαχητικού αεροσκάφους MiG σήμερα στο βορειοδυτικό τμήμα του Ιράν, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και οι δύο πιλότοι, όπως μετέδωσε το ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων ILNA.

Πριν μια βδομάδα σημειώθηκε ακόμα ένα θρίλερ στον αέρα, μιας και αεροσκάφος με προορισμό το Περθ αναγκάστηκε να προσγειωθεί.

Θρίλερ στον αέρα! Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους!

Ώρες αγωνίας βίωσαν οι επιβάτες του αεροσκάφος της Qantas με προορισμό το Περθ. Σύμφωνα με πληροφορίες, επέστρεψε εκτάκτως το πρωί της Κυριακής (15/12) στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ λόγω εμφάνισης πυκνού καπνού στην καμπίνα.

Πολλές είναι οι φορές, που οι επιβάτες έχουν βρεθεί σε αυτή την άσχημη κατάσταση, και δεν έχουν τον έλεγχο της. Μια ακόμα περίπτωση ήταν όταν ένας πιλότος αεροπλάνου έχασε τον έλεγχο και βγήκε εκτός αεροδιαδρόμου!

Μισή ώρα μετά την απογείωσή του, ο πιλότος αναγκάστηκε να επιστρέψει και να δώσει εντολή για εκκένωση του αεροπλάνου από τις τσουλήθρες για τις περιστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία, ο καπνός προκλήθηκε λόγω βλάβης στο υδραυλικό σύστημαTwitter

Θρίλερ στον αέρα! Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους!

«Τρομακτική» χαρακτήρισε την περιπέτεια ένας από τους επιβάτες ενώ μία γυναίκα περιέγραψε μέσω Twitter: «Μόλις αναγκάστηκα να εγκαταλείψω την πτήση για Περθ λόγω μηχανικών προβλημάτων. Έπρεπε να κατέβουμε από τις φουσκωτές τσουλήθρες όταν η καμπίνα γέμισε καπνό και ο πιλότος φώναζε να εκκενώσουμε το αεροσκάφος».

«Ήμασταν στο διάδρομο προσγείωσης και περιμέναμε να ρυμουλκηθεί το αεροσκάφος όταν άρχισε να μυρίζει καμένο», ανέφερε ο επιβάτης Dillon Parker στο ABC.

Σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία, ο καπνός προκλήθηκε λόγω βλάβης στο υδραυλικό σύστημα του αεροσκάφους, το οποίο ερευνάται.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share