Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θρίλερ σε αεροδρόμιο στη Βρετανία: Πιλότος έχασε τον έλεγχο του αεροπλάνου!

Συναγερμός!

11 Δεκεμβρίου 2019 22:28
Θρίλερ σε αεροδρόμιο στη Βρετανία: Πιλότος έχασε τον έλεγχο του αεροπλάνου!

Θρίλερ στο αεροδρόμιο Τζον Λένον στο Λίβερπουλ της Βρετανίας, όταν πιλότος αεροπλάνου έχασε τον έλεγχο και βγήκε εκτός αεροδιαδρόμου, ενώ στις αρχές του μήνα κάποιο είχε πιάσει φωτιά!

Στο αεροσκάφος επέβαιναν τέσσερα άτομα, ωστόσο δεν τραυματίστηκε κανείς. Προς το παρόν τα αίτια του ατυχήματος παραμένουν άγνωστα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονταν στο Τζον Λένον για να ταξιδέψουν, εξαιτίας του συμβάντος δημιουργήθηκαν μεγάλες καθυστερήσεις σε πτήσεις.

Συγκεκριμένα, ένας επιβάτης δήλωσε ότι περίμενε τέσσερις ώρες, ενώ άλλοι ανέφεραν ότι μεταφέρθηκαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μάντσεστερ, ώστε να απογειωθούν από εκεί.

ΗΠΑ: Νεκροί 9 άνθρωποι μετά από συντριβή αεροσκάφους! Τα 2 ήταν παιδιά!

Τραγικό θανάτο βρήκαν 9 άνθρωποι, εκ των οποίων 2 ήταν παιδιά, όταν ένα μικρό αεροπλάνο συνετρίβη χθες Σάββατο στην Νότια Ντακότα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ των ΗΠΑ!

Δείτε επίσης: Τραγωδία στις ΗΠΑ: 5 νεκροί από πυρκαγιά σε πολυώροφο κτίριο! (photos)

Τρεις ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά τη συντριβή του Pilatus PC-12, ενός μονοκινητήριου αεροσκάφους που μεταφέρει μέχρι 12 άτομα. Το αεροσκάφος συνεντρίβη καθώς βρισκόταν σε διαδικασία απογείωσης, τόνισε το τηλεοπτικό δίκτυο NBC, επικαλούμενο την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA).

Το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών (NTSB) ανέφερε στο Twitter ότι ερευνά «τη συντριβή ενός PC-12 Pilatus κοντά στο Τσαμπερλέιν». Για την περιοχή είχε εκδοθεί έκτακτο δελτίο καιρού με προειδοποίηση για χειμερινή καταιγίδα.

Τρόμος στις ΗΠΑ: Ύποπτο αεροσκάφος πάνω από τον Λευκό Οίκο! (Video)

Τρόμος στις ΗΠΑ με τις αμερικανικές αρχές να προχωρούν στην εκκένωση του Λευκού Οίκου, λόγω ύποπτου αεροσκάφους στον ουρανό της Ουάσιγκτον.

Ανείπωτη θλίψη: 19 νεκροί από συντριβή αεροσκάφους!

Οι ίδιες πληροφορίες, παράλληλα, αναφέρουν ότι δόθηκε εντολή για άμεση απογείωση μαχητικών αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας.

«Η πρωτεύουσα έχει τεθεί σε συναγερμό» δήλωσε χαρακτηριστικά, Αμερικανός αξιωματούχος, μιλώντας στο «NBC News».

Οι αρχές ασφαλείας, έχουν αποκλείσει και την περιοχή, περιμετρικά της προεδρικής κατοικίας.

Νωρίτερα, όπως μετέδωσε το «MSNBC», άγνωστο αεροσκάφος παραβίασε τον εναέριο χώρο της Ουάσιγκτον, μην αντιδρώντας στις εκκλήσεις των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.

Σοκ: Συνετρίβη πυροσβεστικό αεροσκάφος! (Video)

Στην Αυστραλία συνετρίβη πυροσβεστικό αεροσκάφος! Η είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου! Οι αρχές διέταξαν την εκκένωση περιοχών που βρίσκονταν στην περιοχή της πυρκαγιάς.

Πυροσβεστικό ελικόπτερο συνετρίβη στην περιοχή Μπρισμπέιν της Αυστραλίας κατά την επιχείρηση κατάσβεσης δασικής πυρκαγιάς, την Τετάρτη. Τραγωδία: Πέντε νεκροί από συντριβή αεροσκάφους! (photo)

Ο πιλότος ανεσύρθη σώος με ελαφρά τραύματα, αναφέρει η πυροσβεστική υπηρεσία.

Δείτε το βίντεο από το σημείο εδώ:

Συνετρίβη βομβαρδιστικό αεροσκάφος B-17 του Β' Παγκοσμίου Πολέμου! Αρκετοί τραυματίες! (photo-video)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης στο διεθνές αεροδρόμιο του Μπράντλεϊ, όπου συνετρίβη έναν βομβαρδιστικό αεροσκάφος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Συναγερμός! Συνετρίβη στρατιωτικό ελικόπτερο! Ένας νεκρός, τρεις τραυματίες!

Σύμφωνα με τις επίσημες αεροπορικές αρχές, το αεροδρόμιο έχει αποκλειστεί, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση διάσωσης. Βελγικό F-16 συνετρίβη στη Γαλλία! (photo)

Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απεικονίζουν μαύρους, πυκνούς καπνούς να υψώνονται στον ουρανό.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα αίτια του ατυχήματος, ή για την τύχη του πιλότου.

​Τοπική εφημερίδα, πάντως, κάνει λόγο για αρκετούς τραυματίες.

Οι πρώτες μαρτυρίες αναφέρουν ότι η συντριβή του B-17 έλαβε χώρα, κατά τη διάρκεια της προσγείωσης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share