Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Ψαράς έπιασε στα δίχτυα του νεκρό ψαροντουφεκά και τον έριξε πίσω!

Συνελήφθη 52χρονος ψαράς

13 Σεπτεμβρίου 2021 17:59
Απίστευτο: Ψαράς έπιασε στα δίχτυα του νεκρό ψαροντουφεκά και τον έριξε πίσω!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας 52χρονος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής από λιμενικούς, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Βόλου, ανέσυρε στα δίχτυα του τον άτυχο 74χρονο ψαροντουφεκά, ωστόσο σύμφωνα με το magnesianews.gr τον ξανάριξε στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, αναφορικά με τις έρευνες και τον εντοπισμό αγνοούμενου υποβρύχιου αλιέα στον Βόλο χθες Κυριακή, γνωρίζεται ότι συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, ένας 52χρονος Έλληνας, στην παραλία «Μελανή» Πηλίου Νομού Μαγνησίας για παράβαση του άρθρου 181 του Π.Κ. – Νόμος 4619/2019 (μη ανακοίνωση ανεύρεσης νεκρού). Ωστόσο, πυροβολισμοί σημειώθηκαν έξω από σπίτι στο Βόλο.

Πώς αντέδρασε ο ψαροντουφεκάς

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες της Κυριακής, ο 52χρονος, κατά τη διενέργεια αλιείας με αλιευτικό σκάφος στην θαλάσσια περιοχή «Ξυνόβρυση» Πηλίου, ανέσυρε τα δίχτυα του, στα οποία βρέθηκε μπλεγμένος ο 74χρονος αγνοούμενος υποβρύχιος αλιέας, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, ενώ στη συνέχεια, τον έριξε ξανά στη θάλασσα με τα δίχτυα του, χωρίς να αναφέρει το περιστατικό στις Αρχές.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

Ψαράς έπιασε στα δίχτυα του νεκρό ψαροντουφεκά και τον έριξε πίσω

Σοκ στην Αρκαδία: 15χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αρκαδία η είδηση του θανάτου ενός 15χρονου στο χωριό Μαντέικα, ενώ βρέθηκε νεκρός 19χρονος σε τροχαίο στη Λαμία.

Όπως αναφέρει το arcadiaportal.gr. το παιδί βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του το πρωί της Δευτέρας από συγγενικό του πρόσωπο, ενώ αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια.

Για την υπόθεση διεξάγεται έρευνα από την Αστυνομία, ενώ «φως» στην αιτία του θανάτου του 15χρονου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Σοκ στην Αρκαδία: 15χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Αδιανόητο περιστατικό στο Αιγάλεω: 18 ολόκληρα χρόνια εμφανίζεται ως νεκρός, δεν ψηφίζει αλλά πληρώνει φόρους!

Μία απίστευτη ιστορία έρχεται στο φως. Ένας άνδρας από το Αιγάλεω, ο Γιάννης Διαμαντής, φαίνεται εδώ και 18 ολόκληρα χρόνια ότι είναι νεκρός, ωστόσο η εφορία τον αναγνωρίζει και πληρώνει φόρους! Ενώ, εκτενείς είναι οι έρευνες που γίνονται για την εξιχνίαση του σκανδάλου με τα ψεύτικα πιστοποιητικά εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού που εξέδιδε διοικητική υπάλληλος στο Κέντρο Υγείας Παλαμά στην Καρδίτσα.

«Μέχρι στο γραφείο του πρωθυπουργού έστειλα μέιλ για να πάω να εμβολιαστώ» είπε ο καταγγέλλων «νεκρός» μιλώντας στον ΑΝΤ1. «Δεν μπορώ να ψηφίσω» απάντησε σε σχετική ερώτηση, λέγοντας ωστόσο ότι φορολογική δήλωση κάνει κανονικά. «Παρακαλάμε να κάνουμε το εμβόλιο, μου λένε ότι θα με απολύσουν» είπε επίσης ο κ. Διαμαντής.

Πώς όμως ξεκίνησε όλο αυτό και εμφανίστηκε ξαφνικά ως «νεκρός»; «Πήγα να ψηφίσω σε δημοτικές εκλογές, και μου λένε “πήγαινε στο δημαρχείο να πάρεις χαρτί”. Πάω εκεί και μου λένε ότι δεν μπορείς να το πάρεις το χαρτί γιατί είσαι πεθανένος, είναι για γέλια» αποκάλυψε.

Μιλώντας επίσης στον ΑΝΤ1 και αναφερόμενος στο ζήτημα, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς, δεσμεύτηκε ότι θα δοθεί λύση, εικάζοντας ότι πρόκειται για «εσφαλμένη εγγραφή στη ληξιαρχική πράξη θανάτου. Μου κάνει εντύπωση που τόσα χρόνια αυτό δεν έχει διορθωθεί» σημείωσε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share