Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: «Έσπασε» τη σιωπή της η Ιωάννα - «Η πίεση είναι μεγάλη, θα πάω στη δίκη γιατί...»

Καταπέλτης για άλλη μια φορά πριν από τη δίκη!

10 Σεπτεμβρίου 2021 20:29
Επίθεση με βιτριόλι: «Έσπασε» τη σιωπή της η Ιωάννα - «Η πίεση είναι μεγάλη, θα πάω στη δίκη γιατί...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη σιωπή της «έσπασε» η Ιωάννα Παλιοσπύρου σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης της επίθεσης με βιτριόλι, με την ίδια να τοποθετείται στο Mega, απαντώντας τόσο για την ανάρτησή της, που σόκαρε, όσο και την παρουσία της στη δίκη.

«Σκοπός της ανάρτησης ήταν να εξηγήσω με τη δύναμη της εικόνας και όχι με λόγια, τις συνέπειες αυτής της επίθεσης στην υγεία μου, οι οποίες είναι μη αναστρέψιμες και που θα μου αφήσουν για πάντα μια μόνιμη αναπηρία και μια παραμόρφωση.

Δεκαέξι μήνες μετά την επίθεση που δέχτηκε η Ιωάννα από την καθ’ ομολογίαν 36χρονη δράστιδα, οι δύο γυναίκες θα βρεθούν αντιμέτωπες, αυτή τη φορά στην αίθουσα των δικαστηρίων. Η πολυαναμενόμενη δίκη θα αρχίσει στις 15 του μήνα και η Ιωάννα, στη δήλωση στο live news, ξεκαθαρίζει ότι θα είναι εκεί» τόνισε η Ιωάννα.

Παράλληλα, σχολίασε το γιατί θα δώσει το παρών στη δίκη, που θα σημάνει και την πρώτη συνάντηση με τη δράστιδα μετά το «χτύπημα».

«Η πίεση των ημερών είναι μεγάλη. Κάποιοι πολύ δικοί μου άνθρωποι με συμβουλεύουν να σκεφτώ ξανά την παρουσία μου στην εκδίκαση της υπόθεσης και να μην πιέσω τον εαυτό μου, φοβούμενοι πως δεν θα μπορέσω να το διαχειριστώ.

Όμως θέλω να είμαι εκεί. Χωρίς να ντρέπομαι και χωρίς να φοβάμαι. Γιατί τους φόβους μου επιλέγω πάντα να τους αντιμετωπίζω. Ελπίζω η αγκαλιά του κόσμου να μου δώσει το κουράγιο για να το κάνω. Κι ελπίζω στην παραδειγματική τιμωρία της δράστιδος για να μην βρεθεί ποτέ ξανά άλλος άνθρωπος στην θέση μου» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Την παρακολουθούσε πέντε χρόνια πριν της πετάξει το υγρό!

Μια απίστευτη αποκάλυψη ήρθε στο φως σχετικά με την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, αφού φαίνεται πως η 36χρονη την κατασκόπευε πολύ πριν από το «χτύπημα».

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που προβλήθηκε στον Alpha η δράστιδα εμφανίστηκε στο τηλέφωνο πολύ αγχωμένη, ενώ φαίνεται να πήρε αρκετές φορές τηλέφωνο τον άνδρα που κατηγορείται ότι ήταν συνεργός της. Όσο δεν απαντούσε, εκείνη συνέχισε να επιμένει, ενώ όταν απάντησε η κλήση διήρκησε μόλις 73 δευτερόλεπτα.

Ακόμη, η εκπομπή T-Live αποκάλυψε τις αναζητήσεις που έκανε μέχρι και πέντε χρόνια πριν την επίθεση στο διαδίκτυο. Η γυναίκα που επιτέθηκε στην άτυχη Ιωάννα, είχε βρει το mail του θύματος. Στις 16 Μαρτίου του 2019, εντοπίστηκαν στο κινητό τηλέφωνο και τον υπολογιστή της κατηγορούμενης κάποιες φωτογραφίες με οδηγίες χρήσης πομπού όπως αυτός που εντοπίστηκε στο αυτοκίνητο του θύματος.

Παράλληλα, το T-Live αποκάλυψε μια φωτογραφία από την είσοδο του σπιτιού της Ιωάννας Παλιοσπύρου η οποία εντοπίστηκε επίσης στις κινητές συσκευές της κατηγορούμενης, φωτογραφία η οποία τραβήχτηκε τον Ιούνιο του 2019, ενώ 20 μέρες πριν την επίθεση έγινε είσοδος στο σύστημα παρακολούθησης του πομπού.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share