Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Ήταν και εκείνη ανεμβολίαστη»: Πέθανε στα 40 της χρόνια μετά από σύντομη μάχη

Θλίψη στην Πάτρα!

8 Σεπτεμβρίου 2021 10:13
«Ήταν και εκείνη ανεμβολίαστη»: Πέθανε στα 40 της χρόνια μετά από σύντομη μάχη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο κορωνοϊός της στοίχισε τη ζωή μέσα σε λίγες μέρες. Ακόμα ένα θύμα στην Πάτρα, που έχασε τη μάχη στο νοσοκομείο του Ρίου…

Οι νοσηλεύτριες στην ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Ρίου προσεύχονται κάθε μέρα. Εχουν δει πολλά τα μάτια τους από την αρχή της πανδημίας, αλλά όπως τονίζουν «αυτό δεν έχει προηγούμενο.»

Γιατί αν το 2020 μέχρι και την Ανοιξη του 2021 οι διασωληνωμένοι ήταν ηλικιωμένοι και με ελάχιστες εξαιρέσεις μεσήλικες, πλέον οι περισσότεροι είναι νέοι! Δεκατρία άτομα νοσηλεύονται με covid στη ΜΕΘ του ΠΠΝΠ, με μέσο όρο ηλικίας τα 50 έτη!

«Ήταν και εκείνη ανεμβολίαστη»: Πέθανε στα 40 της χρόνια μετά από σύντομη μάχη

Το περασμένο Σάββατο (04-09-2021), μία νέα γυναίκα, μόλις 40 ετών, με καταγωγή από την Ουκρανία η οποία ζούσε στην Πάτρα έχασε τη μάχη. «Εφυγε τόσο νέα από Covid” λέει στο flamis.gr, η Επίκουρος καθηγήτρια Λοιμωξιολογίας Καρολίνα Ακινόσογλου.

«Αγωνιούμε. Με δάκρυα στα μάτια φεύγουμε από την κλινική. Φοβόμαστε κάθε μέρα για τα χειρότερα» τονίζει νοσηλεύτρια του Νοσοκομείο Ρίου. «Είναι κρίμα. Νέοι άνθρωποι. Και όλοι ανεμβολίαστοι.»

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει και 45χρονος επιχειρηματίας της εστίασης από την Πάτρα. Οι γιατροί έχουν πέσει πάνω του και κάνουν ό,τι μπορούν. Είναι δυνατός και όλοι εύχονται να ξεπεράσει γρήγορα την σοβαρή κατάσταση που αντιμετωπίζει.

Πάτρα: Νεαρός με κορωνοϊό το «έσκασε» από το νοσοκομείο

Νεαρός με κορωνοϊό έφυγε το πρωΐ της Τρίτης (7/9) από το Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news για την υπόθεση ενημερώθηκε άμεσα η Εισαγγελία και οι Αρχές, ενώ o ασθενής εντοπίστηκε λίγο πριν τις 19.00 και διεξάγεται επιχείρηση για την διακομιδή του.

Πώς έφυγε από το νοσοκομείο

Ο άνδρας περίπου 20 ετών ο οποίος πρέπει να νοσηλεύεται για χορήγηση οξυγόνου, αντιδρούσε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην κλινική covid, ενώ μάλιστα προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν συγγενικά του πρόσωπα τα οποία τον προσέγγιζαν με όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας.

Όμως φαίνεται πως δεν πείστηκε, με αποτέλεσμα να φύγει από το Νοσοκομείο. Όπως πληροφορείται το tempo24.news, το απόγευμα της Τρίτης εντοπίστηκε στην οδό Βορείου Ηπείρου.

Πάτρα: Νεαρός με κορωνοϊό το «έσκασε» από το νοσοκομείο

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share