Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στη Ραφήνα: Αυτός είναι ο 44χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος - Είχε σκοτώσει τη μάνα του πριν 8 χρόνια

Είχε εκτισει ποινή στην ψυχιατρική κλινική του Κορυδαλλού

6 Σεπτεμβρίου 2021 13:24
Θρίλερ στη Ραφήνα: Αυτός είναι ο 44χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος - Είχε σκοτώσει τη μάνα του πριν 8 χρόνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θρίλερ στη Ραφήνα: Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για την ταυτότητα του 44χρονου άνδρα που βρέθηκε κρεμασμένος στο μπαλκόνι της πολυκατοικίας του στη Ραφήνα έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος άνδρας, ζωγράφος στο επάγγελμα, το 2013 είχε σκοτώσει τη μητέρα του και είχε εκτισει ποινή στην ψυχιατρική κλινική του Κορυδαλλού.

Μέχρι τα 29 του είχε διαφορετική επαγγελματική ενασχόληση, τελικά τον κέρδισε η ζωγραφική. Σπούδασε στη σχολή καλών τεχνών της Νέας Υόρκης, ενώ είχε πραγματοποιήσει και δεκάδες εκθέσεις. Παράλληλα με τη ζωγραφική, ο Γ.Π εξέδωσε και ποιήματά του όπως και δοκίμια.

Τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα για τον θάνατο του 44χρονου ζωγράφου ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε μπαλκόνι στη Ραφήνα, δείχνουν αυτοκτονία.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό, ότι ο 44χρονος άνδρας βρέθηκε στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας και ήταν δεμένος με δεματικό (tire up) και με μονωτική ταινία στο στόμα του. Ωστόσο σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, η πρώτη ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι πρόκειται για αυτοκτονία καθώς στο στόμα του άνδρα βρέθηκε ένα ύφασμα, ενώ και τα χέρια του ήταν πρόχειρα δεμένα.

Κυπαρισσία: «Την είχε σκλάβα του» - Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις του πρώην συζύγου της Μόνικα

Ο Ρουμάνος σύντροφος της Μόνικα που βρέθηκε τσιμεντωμένη μέσα στην αυλή του σπιτιού της στην Κυπαρισσία θεωρείται ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας.

Σε βάρος του μάλιστα, εκδόθηκε και ένταλμα σύλληψης, σύμφωνα με το STAR, με τις αρχές να συγκλίνουν στο πρόσωπό του ως υπαίτιου για τη δολοφονία.

Παράλληλα, ο πρώην σύζυγος της άτυχης γυναίκας από τη Ρουμανία μίλησε στο Star, λέγοντας πως η Μόνικα βίωνε έναν εφιάλτη στα χέρια του συντρόφου της.

Κυπαρισσία μόνικα

«Τη χτυπούσε κάθε μέρα… Σπασμένα κεφάλια, σπασμένα χέρια, μαύρα μάτια πρησμένα από χτυπήματα. Πάρτε ένα τηλέφωνο στο νοσοκομείο στην Κυπαρισσία να δείτε τι θα σας πούνε. Την κούρεψε, τι δεν έχει κάνει. Την είχε σκλάβα του» τόνισε.

Τόνισε επίσης πως ο ίδιος είχε προσπαθήσει να την σώσει ενώ τελευταία φορά μίλησαν κρυφά τα Χριστούγεννα όπου του ζήτησε χρήματα.

«Εγώ το περίμενα. Όχι τώρα, εδώ και καιρό. Της το είχε πει κιόλας. Το περίμενα αυτό ότι θα γίνει. Μιλάμε για έλεγχο παντού, δεν υπήρχε τίποτα που να κάνει χωρίς να το ξέρει αυτός. Δεν κάνεις τίποτα χωρίς να το ξέρω εγώ, αν το μάθω ξέρεις τι θα πάθεις. Tην έβριζε συνέχεια, με "χοντρά" λόγια» σημείωσε.

Δείτε όσα είπε:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share